Tuesday, October 28, 2008

Malam ke umah Rita lak....

Rumah Zara ni dekat jer ngan umah member aku si Rita tu....
Kebetulan, die pun wat open house hari yg same... so malam tu, kiter makan lagi lah kat umah Rita..

Cam makan kat Hotel jer kan....
Aku yg ketat perut ni pun, makan lah lagi... nak wat cam ner kan...Rezeki jgn di tolak beb!!


Tapi, masakan dier mmg best giler!!!

Sambal sotong dier...peehhhh!!!Mee udang dier... tak ingat ko!!! ade lah bubur jagung!! I like!!! Banyak lagi lah.... ade popia, tahu sumbat......... best!!! sumer best2!!!!


Kalau tak best, tak kan atm makan smpi cam tu sekali....hikhikhik...lariiiiiiiiiiii..........

Sessi possing.... WAJIB!!!
Dah kenyag... jom balik umah zara balik...Nak rehat da..................penat tak habis lagi!! Perut dah ketat!!!!!! Tp sempat lagi suruh rita simpan sambal sotong ngan kari udang die yg super best tu!! Abg Salleh (hubby rita) dah setuju, tp rita lak tak setuju..... hmmmm hampeh!!! hahahaha... Larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkksssssssssssssssssssss!!!!!

3 comments:

Ceera said...

eh, atam ke tu??

salah orang kot.. hahaha

darling8tabby said...

banyak food dia..best nye

BigMouth said...

Super dupper best nyer darling...