Friday, October 31, 2008

Happy Birthday to you Sayang/Abah!!!!

Jom lah syg, kite go Tesco... I ingat nak belanje u makanlah....

Aku: u nak makan ape eeee..
Hubby: i tak kisah.... ape pun boleh...

Jwpn ni yg paling aku tak suko!!!! Tp aku pun selalu gune pakai jwpn ni gak!!!
hikhikhik... korang paham2 jer lah, jwpn hadiah yg dimintak oleh hubby aku telah si sensortkan... tak boleh di war war kan di blog ni..... hahahahaha....

Kite smpai dlam kul 8.30mlm.....
Tak tau nak makan ape...
Pening...
Byk pilihan kat Tesco ni...
Nak Pizza ke, makan kat restoran Linda onn ke, KFC ke, Secret Resepi ke.....bla,bla....
Hubby aku ckp, kete gi tgk kasut smbil pikir nak makan apelah.......

Dah penat jalan, kasut yg berkenan, tak gak jumpe... akhir nyer amik keputusan beli kasut hari lain....

Jom kite makan........

Akhirnyer, pilihan kite, makan di secret resepi!!!

Ajoi!! elok lah sikit muke ko tu... ko takut org tuduh2 ko ke????

Ice lemon tea ni, pilihan ajoi,hubby and aku!!!

Ni lak pilihan Ayin ngan Ajai!!!

Aku makan ni..........sedap!!!

Hubby and Ajai makan ni................

Ni pulak pilihan Ayin..... Kentang lenyek tu, aku yg belasah!!!

Sile.....
Nak sikit tak??????

Nak i suap kan k???

Ayin makan,.... over u!!!

video
Anak2 aku wat supprise tuk abah die mase otw gi Tesco...
Jom layan lagu besday!!!!!!!

5 comments:

Ceera said...

abaglang nampak kurus plak gambar nie, hehehe..

hadiah apa la tu, =P

atty's said...

alang..dapnya..

BigMouth said...

Atam, ko puji ikhlas ke tu....

Hi Attt's... mmg sedap... jemput!!

eYaNacOMeY said...

pewot lapo neyh..tetibe tgk gmbr..ngidam nk mkn kt secret recipe laa plak..huhu

raezar said...

yok yo je ajai nyanyi...