Monday, October 20, 2008

Ciput nak dtg umah!!

Atam ckp, family ciput nak dtg umah beraya!
Tu lah sbb, mak ajak aku dtg umah, tolong masak...
Dorang smpai dlm kul 9.00 malam...
Hujan lebat mlm tu...
Smpi je, duduk kejap, terus hidang makanan.

Ciput, nak makan ape eee...........
Makan lah, jgn malu2...............hikhikhik..

Atam, nape tak pakai baju kurung............hei! tak sopan tul lah.... huhuhu, aku pun same da!!!

Yg baju biru ni, adik Ciput...Baju pink, awek adik ciput dan baju coklat tu, kawan dorang.

Dorang ni pun, sporting giler. Cam family aku gak, bile amik gambar jer, automatik jer, tersenyum! Bagus! I like!!

Aku, gedik2 ngan Ayie....

Ayie, ko ade makwe tak? hahahaha

Lepas, family ciput dah balik, ape lagi, kitaorng pun lepak lah smbil habiskan lauk yg ade! Pas ni nak kene kemas pulak. Tapi aku tak kemas pun, aku nak balik umah.. Sblm balik, aku pesan ngan atam, Atam, ko kemas tau!! Haruslah atam kemas kan.............................

9 comments:

Ceera said...

nasib baik z.u tolong kemaskan sekali oh.. kalau takkkkkkkk....

BigMouth said...

time kasih kat zack u!

TEMAN TAPI MESRA said...

beshnyeee cipu dpt layanan 1st calss!! hehehe suke le tgk alang nyer family layan tetamu... meriah..

TEMAN TAPI MESRA said...

eh eh alang ter cilap lah puloks mengeja nama bakal adik ipo tu cipu lak ciput ler kn kn ceera bru btl ejaan tu heheh..

pearlEJ said...

betul ker ira yg kemaskan tu?? hihihi... opsssssssss... ampunnnnn...

darling8tabby said...

hi...baru nak comment ni..

waaa...ciput datang makan2 yer...

nanti bagi email address ye..nak invite...

BigMouth said...

Hi teman, sbnr i malu2 gak nak layan tetemu, tp, belasah jer lah...heheheh

Hie pearlej, tu lah pasal, alang dah pesan, tolong kemas, die kemas kot!

Yes darling, ciput dtg makan with family!!

cik wanie said...

wah wah wah ,
bestnyer ceera,
bakal keluarga mertua dtg beraya,
apalah menu istimewa hasil air tgn dari ceera kan:)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

cam x cay ajek ceera yg kemas...

lalalaa...

lariksssssssss........

zasssssssssss....