Thursday, October 30, 2008

Present for VP..... amik ko, kan satu tp.......

OTW nak balik ke Cheras, nmpk lah cam warne pink jer kan...
Ehhh... ape yg pink tu...
Andak mesti suke kan...
Aku pun kelengkabutlah kuar kan kemera...
Tp gmbr amik tak berape nak focus kan....
So aku suruh hubby aku berenti tepi kejap... baru boleh zoom...

Pandangan dari tepi....

Pandangan dari depan lak...

Andak, puas tak!! Ko asyik komplain, asyik2 gambar atam jer dlm blog alang kan...
Haaaa, lori pink ni alang tepek khas kat blog alang tuk ko!!
Bukan senang tau nak tgk lori warne pink!! Ni Exclusive tau!!
Ko nak yg mane satu? yg kanan ke, yg tgh tu.... hehehehhe... Larikkkkkkkkkkkkkkkksss!!

5 comments:

umieadam said...

hiks pandai buat lawak..best ar kuarga korang

kaklang..tu lori company apa tu..
hiks musti seram sejum je drebarnya nak bawa lori pink

viruspadu said...

hahahahaha

andak nak yang tengah2

nak dua jer

andak tak tamak ok

darling8tabby said...

huihhh pink karerrrr lagi

BigMouth said...

umie, alang pun tak tau lah.. lori ape tu.. lori pakaian dalam kot!!! HAHAHAHAH

Andak, amik lime lah... alang kan pemurah..

Hi darling, VP kan suka pink gitu!! Amik ko... larikkk!!!!

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak..klu saya x nak lorinye..
saya nk isi kt dalam tuh..hehee