Saturday, October 18, 2008

Jom Pizza Hut!!!

Smlm mase kat office,member aku si Rita tu mengidam nak makan spergetti.
Cam ner nak explain eee... aku ni tak ramai member.
Kalau aku nak lepak makan lunch pun, aku akan lepak ngan kakak aku, rita ( jiran sblh aku kt office) and Hwa (mamat Terengganu kita) dan bebudah kat w/shop.

Rita: Hwa, ok tak esok kita makan spergetti.
Hwa: Ira, awak ade duit tak?
Aku: Ade..
Hwa: Ade kete tak.
Aku: Alaaaa, tak nak bwk kete lah.. sy tumpang nuar g kerje.
Aku: Akak ade kete.
Hwa: Ok lah, kita g lah esok!

Tu die, yg paling depan tu Hwa...
Lapar nmpak Hwa...
Laju berkemain awk jln eeee. Tak ingat org belakang...
Yg bj purple tu, Rita... org yg kedua lapar kot!!!
Baju biru tu lak, akak aku...org ketiga lapar...hehehehe
Aku jer yg bersopan santun kan... paling belakang....hohohohohoh... harus puji diri sendiri sbb dlm blog aku...jgn mare.........................


Dah smpi dah...
Aku yg malas g Pizza Hut kat bhgn Shah Alam ni kan nyer ape....


Korang tgk, meje byk kosong, tpi masih kene q. Kene tggu gak pelayan tu datang, pas tu tunjuk meja, br boleh masuk. Ahhh! mcm nak makan kat Hotel lak.... Terus masuk dan duduk je kenape? Buang mase jer kan....
Kalau Pizza Hut kat Cheras, tak yah pun tggu! Boleh jer terus masuk kan...Tak de masalah pun!!


Rita ngan akak tgh pilih menu!!
Rita, agak2lah sikit wajah ko tu... aku taulah ko lapar kan... Hahahaha
Akak, tersipu2 lak kan....

Hwa, awk cam nak masuk dalm manu jer .... kusyuk tul lah... cam baca soalan SPM! huhuhu
Sbnr nyer, mamat ni tak suke tangkap gmbr!!
Tp die tak leh nak wat ape kan...tak boleh nak lari...so tak tau nak pandang kat mane, terpakse lah wat lakunan dier.... Layan jer lah kan...............

Kalau gi makan kat Pizza Hut, harus ade sup ni..........................ngan,

Salad...................kan...


happy njer dah dpt makanan..............

Makan Hwa, jgn tak makan.....................

Ta, bace Bismillah dulu eeee

Akak aku ni mesti nak makan nasik...org kg lah kate kan...HAHAHAH


Dah kenyang, balik lah, ape tggu lagi ....
Kalau kitaorg keluar berempat, Hwa mesti kene bwk kete..
Mestilah kan.... tak kan kitaorg yg bwk kan... kitaorg kan manja.........Dush!Dush!Dush!

Dah kenyang betul lah gamak nyer si Rita n, terus tertidur ....huh!! Malam tadi mesti ade kes kan...... Larik!!!


Wajah ku dah kekeyangan!! Ketat beb!! Dah tk de ruang dah perut aku ni....tu yg dah tk leh nak duduk tegak!!!


OTW nak balik office tu plk, hujan...
Skrg ni musim hujan...
Lmbat aku smpai office. Dlm kul 2.20pm cam tu lah..br smpai.
Sorry Boss!!! Nnt aku replace time keje aku eeeeee....


6 comments:

viruspadu said...

kompius andak

hwa tu wang yang tak beruwang itu kah

hihihihih

BigMouth said...

ye la... Ahh ko ni... Hwa tu kan name dier, Wang to bapak eeee..

cik wanie said...

akk,
nak jugak mkn PIZZA,
hurm....

bila lah blh jumpa akk kan,
lalalalalalalala:)

Ceera said...

alamak, piza la..

nak makan gak la..

BigMouth said...

Hi Wanie,jom makan pizza...bilelah agak nyer kan............

Atam, alang belum belanja ko lagi kan..Ok nnt alang belanje...

cik wanie said...

alang2 akk belanja ceera,
apa kata akk belanja wanie gak,
blh kannnnn...
nak jugak tue,
hurm....