Sunday, October 26, 2008

Nak Tolong2 sikit kat Umah Rais lah...

Hari Sabtu ni kerje lah.... tapi aku ngan hubby dah plan nak gi umah Rais, lepas habis kerje..
Kan nye ape... Rais nak wat open house hari ni... jadi, aku nak lah tolong sikit kat umah die...

Aku smpi jer umah dier, khemah dah siap dah...
Wah!! besar2an gak mamat ni nak wat eeee.
Banyak duit dier eeeee... Alhamdullillah!!!

Tu dier, tuan rumah...nampak aku jer nak lari, takut gambar dier mask blog aku.. Tp mane boleh lari kan... aku kan cekap!! HAHAHAHAH ketawa cam syaitan!!!!!

Ni anak rais, Kamarina... anak ketiga die lah...
Sgt comel!! Senang jer jage die... Letak jer kat situ... die tak wat hal pun.. mama die boleh masak kat dapur... tak jadi masalah pun..............
"kalau anak aku dulu... mane boleh tinggal2kan cam tu...sure dorang meraung nyer... mesti sentiasa dokong dorang"

Tak banyak bende yg nak ditolong..
Aku cume tolong rebus2 jer..
Yg lain sumer dah siap!!!

Tp, acting kene lebih kan...
Aku: Syg, cepat amik gmbr k.Ira
Hubby: Huh!!! nak berlakun lah ni...
Aku: Cepat lah syg....

Tak cukup aku suruh hubby aku, Reza pun dipaksa amik gambar aku... HAHAHAHA happy!!

Aku, singgah kejap jer... tolong2 sikit2.
Sbb malam nnt au dtg lagi...
Siang ni, acara tuk kawan2 rais/harz/Reza.
Malam br tuk family....
Ape2pun, aku harus makan dulu sblm balik kan... Lapar tu!!!!

Tetamu pun dah mule dtg......
So, aku chow dulu!!!!

3 comments:

darling8tabby said...

kejap je dah sebulan raya kan..

Ceera said...

anak kaklang dari kecik asik nak perhatian je.. haha

raezar said...

tu pegang bihun tu da basuh tgn blom???