Saturday, October 11, 2008

Ohhh!! Malas nyer!!

Hari ni malas tul lah....
Kalau hari Sabtu jer, mesti malas nak gi kerje kan...
Malas tahap gaban u!!!

See, my face...poyos tahap gaban gak!!
Aku br jer bgn tidur... Kalau ikut kan hati, huh nak smbg tidur jer...
Bukan nye ape, kerje Hari Sabtu ni, cam buang mase jer.
Masuk kul 8.30 pg, balik kul 12.30pm...
Buang minyak ngan duitl tol jer kan....

Tapi, aku tak leh ikut kan perasaan aku..
Kalau nak malas2, bukak lah campony sendiri kan...
See, aku kalau senyun jer, terus jer cam manis2 gitu, wlw pun tak mandi lagi...hikhikhik.......gediks kan...

Hari akak tmpg aku g keje lagi... But it ok, sbb aku ngan kakak aku work at the same campony. Tapi die dept lain.. tak same ngan aku..

Dah smpi office dah...
Tahniah kepade aku sendiri sbb dapat mengerak dari hasutan kemalasan aku, pagi tadi!!!!

Hari Sabtu ade meeting... Layan jer lah...
Kul 1 ptg, habis meeting jer, terus balik..
Aku tgk dlm kete ade air oren twister...
Hubby aku belikan sbb, aku ni selalu jer pecah2 bibir.
Hari tu, mase aku g klinik gigi, aku tanye doktor tu, knp bibir aku selalu jer, pecah.
Doktor tu ckp, sbb aku kurang vitamin C...
Sbb tu lah hubby tu belikan aku air ni.... ( tat y i pilih u) heheheh, gedik2 lagi!

Tu, i can show u. Bibir aku mmg selalu pecah...

8 comments:

viruspadu said...

tu lah

makan koci byk nau, sbb tu pocah

BigMouth said...

Dah lame alang tak makn koci tau!!tp die ttp pecah!!

TEMAN TAPI MESRA said...

ni le nasib org kerja hari sabtu.. btl ler mmg rasa buang masa kn kn alang.. hehe..

mulut pecah tu byk kn minum air ler alang... InsyAllah ok...

PuteriSatu said...

salam kenal....boleh kot panggil Alang je...huhuhu...
Selamat Hari raya....
Alahai..alang try pakai Vitalipcare tu...sure baik...

Ceera said...

satu lagi, sebabbbbbbbbbbbbbbbb... mulut jahat,hahahaha

BigMouth said...

Hi Teman tapi mesra, yr hv a sweet face!! Ok, nnt alang minum byk2.

Hi Puterisatu... Boleh jer pggl Alang. Ok, nnt alang try eee.

Atam,alang tak paham lah....Huh!!

cik wanie said...

akk pakai lah bonjela,
insya-ALLAH nanti cepat sembuh:)

BigMouth said...

Hi Wanie, thanks 4 yr advise. Nnt alang cube eeeeee.