Thursday, October 30, 2008

Jom Main LomPat2!!! Aje nyer Giler!!!

Ni sumer idea si zara senget tau!! Smpi, kitaorg pun berjangkit samer....
Mase ni akak nyer family dah balik...
kalau tak lagi happening tau!!! Rugi oooo akak balik cepat!!! Kalau tak, mau bergegar umah ni!!
Mule2 zara suruh merah lompat2!! Tgk, sape boleh lpmpat paling tinggi!!
Beriya2 merah lompat!!!

Ayin Join lak.... Tgk, ayin lompat tinggi ke merah..... Aduh, cam nie pun, boleh jadi game kan...
Tgklah Ayin tu, dah tak ingat dunie...hehehehehe...
Cepat benou virus lompat ni berjangkit!! Tak tahan beb... lgi pun dah lame tak lompat!!!aku, zara, ngan atam pun joinlah sekali...hikhikhik!! Aku kat belakang sekali tu... maklumlah, aku kan pemalu org nyer!!! heheheheh
Haaa, tu lah zara... die siap bagi petua tau, cam ner nak lompat tinggi!!
Kemera aku tak byk gmbar yg jadi snap gmbar lmpt tinggi2, tp kat kamera zara, banyak ooooo.
Zara, cepat lah update!!! Huh!!!
Dak ponek dah den melompek!!!! Baleik lah dulu...
Time kasih to zara n family sbb telah menyediakan makan yg best2!!!
Layan kerenah kitaorg yg giler2!!!!!!
Wlw cam ner pun, anak2 alang sumernyer EnjoY!!!!!!!!!

5 comments:

Ceera said...

hehehehe.. nasib baik camera kaklang tak banyak gambar, =P kalau tak kantoi muka gelak besar2 gitu..

umieadam said...

best jugak main lompat2..
boleh release tensi

darling8tabby said...

waahh..best main lompat2...hepi jerk..

BigMouth said...

Jom lah, kite main lompat!! mmg best.. terase cam bebudak lak!!

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

ni kira lompat nk bagi cepat tggi ke apa ni...
hiks...