Friday, October 24, 2008

Jom Makan Burger King!!!

Hari Jumaat!! Hari ni aku kene bwk kete sendiri gi keje... Huh malas nyer....
Aku dah biasa manje2 ngan hubby aku... malas nak bwk kete...
Keras tengkok aku ni, terlampau kusyuk bwk kete...
Penat mate aku..................
Hubby aku ade hal hari ni sbb nak sattlekan urusan pertukaran sekolah anak2 dan nak jumpe pengarah??? Pengarah ape eeeeee... Tak ingatlah...

Member aku si Rita ni, tiap hari Jumaat jer nak mengidam...
Kali ni, nak makan burger King pulak...
Bile tanye geng2 aku, sumer kate SET!!! (wlw pun, sbnr nyer aku cam malas nak pergi, aku layan jugak lah.................huhhuhhuh!!)

Biasalah, Hwa lah jadi driver kitaorg...
Nak pergi B.K ni, kan nyer jauh sangat, tapi jem ner....... Ya Allah....huh!!
Nk lepas stu trafic light jer, dah 10 minit!! Ade 3 ke 4 trafic light nak tempuh!!!
Lunch 1 jam jer....
Tgk lah muke Hwa kite tu, tertekan jer... perut dah lapar ni....

kat 40 minit, br smpi... Dah smpi, tersalah pulak nak masuk kat pintu masuk restoran tu....
Waduh!!! kene pusing pulak satu round!!
Mem Rita (duk belakang tu) asyik mengeluh je....
nape salah masuk ni....
byk tul lah dugaan nak makan BK ni..
Menyesal lak aku ajak makan tadi..... huhuhuhu

Aku ttp mentain jer..... ( kan ni blog aku, harus puji diri sendiri!!! hahahahah)
Kitaorg dah janji pakai baju pink!!!!
Ni sumer rancangan kakak aku!!! aku on jer... sib baik ade baju kurung pink kan... kalau tak, terasing aku....huhuhuhu
Smpi jer, akak ngan rita terus jer berjalan ngan laju nyer gi order makanan...
Mamatv Casher ni mesti terasa hebat bile aku snap gambar dier....hehehehe


Ni lah burger yg di order....
Last time, bile kita makan kat BK ni, air minum, kite boleh refill, tapi skrg ni, tak tak boleh dah...
Dah lame benar kita orag tak makan ramai2 kat BK.

Ta.... senyumlah sikit muke ko tu.............. tak de manis nyer langsung!! Huh!!
Kate nak enjoy!!!

Aku gak yg manis!! hehehehe, Tamak pujian nmpak!!! ..... suka aku lah................
See, the burger so big!! Dah name pun burger KING kan.... Tp mmg sedap!!
Ketat perut gue!!!!

Hwa di pakse amik gambar....
HAHAHAHA gelak tak ingat dunia sudah aku!!!
Aku suke, bile org tak suke amik gambar, lg lah aku nak amik gambar die... HAHAHa, padan muke die kan.....
Kiteorg makan tak sempat nak kunyah pun....
Kunyah sikit2 jer, TELAN... tak cukup mase ma.....
Dah dekat kul 2 ma.....
Harus kene pulang Ma.............................
Lain kali g hari Sabtulah beb!! kercekik aku!!!

Bye Bye Burger King!!!! Kalau aku ade mase, aku dtg lagi!!!!

2 comments:

Ceera said...

over oh kaklang nie...

darling8tabby said...

heheh..kelakor la BM ni