Sunday, October 26, 2008

BBQ ke Rumah Rais!!! Makan lagi !!!!

Dalam kul 8 mlm, kitaorag gi amik mak ngan Ayie...
Mak ngan ayie pun nak gi raye umah Rais gak!!

Ajai, bulatnyer muke ko....

Si tembam ni, Ayu....adik nyer si Rais...
Ayu: K.ira, jgnlah amik gmbr... gemok lah...
Aku: Ehhh.. kene amik, nnt tak de bukti, yg ko pernah tembam!!
Hikhikhik!!! Ayu ni tembam, sbb die pregnent!. Kalau tak, slim u!!!

Ni lah.... tuan rumah... duduk dapur lah jawap ner..
dari kiri: Harz(wife rais), Kanan: Baby, adik si Harz..
Dorang ni tgh sibuk nak masak sup cendawan!!
Tp, memang best sup cendawan dorang ni.. cam kat hotel u!!!

Ni lah, geng sepupu yg GILER TAHAP GABAN!!!!
Dari kiri: Reza, Fardil,Adi, Rais n Nuar.
Rais and Nuar tu dah ade yg punyer, yg lagi 3 tu... ade sesiape yg berkenan ke?
Sila lah bg no h/phone....hehehehehe

Yang botak tu, Ucop, husband si Ayu....
Dulu die ade rambut... ni stail baru die kot!!!

Ni sumer dari Melaka....


Kadok, sian ko cam kat dlm lokap lak!!!

Reza.... jgn nak ctrl ensem eeeee....
Selagi tak kawin, tak lah ensem... Huh!!!


Junior.... generasi akan datang... Ni dorang tgh training.. Nnt dah remaja, boleh amik aleh, bab2 BBQ.

Dorang, masak, aku barah jer...
Sedap!!! Nak sikit!!! Cabut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tengok tu, bersepah2 kan .... pilih lah mane satu korang nak!!


Reza tgh wat stail UltraMan!!
Toot Toot Toot... Alamak, ade raksaksa nak menyerang!!!

Shada... over lah ko..... hikhikhik....
Korang minum sendiri jer eeee,tak de nak offer sikit kat org kg ke???

Kadok, rajin tul lah mamat ni... tengok tu, angkat air baru...
mesti muscle die ketul2 cam air batu tu gak kan....


Mak aku ngan Ngah!!

Sumer ni, still available... kecuali hubby gue eee....

Last snap sblm aku balik umah....
Mesti korang cakap... wah banyak nyer gambar kat entry ni...
Ni sumer di laku kan untuk menjaga hati byk pihak!! HAHAHAHA...
Cam skema jer bunyi nyer kan...
Sbnr nyer, dorang ni,complain, nape gambar dorang tak banyak masuk kat blog aku...
Haaaa.. skrg ni PUAS HATI eeeee!!!! Harap2 cepat bertemu JODOH!!!! Larikkksssssssssssssss!!
Anyway, best lepak ngan dorang ni.. Sib baik hari tu, mak aku ade, kalau tak, mau lame lagi aku lepak kat sane....

3 comments:

darling8tabby said...

wahh sedapnye bbq...

Ceera said...

rugnye atam tak ikuttttt..

ha a, kalau lepak lama.. besok langsung takleh bukak mata tu..

raezar said...

aku ke yang kat blakang tuu.. time tu aku tgh memanggang la.. jeng3x!!