Tuesday, March 31, 2009

Nak makan ape eeee.....

Biasalah... kalau birthday, hubby aku mesti bwk gi makan... tak kan nak masak kat umah kot!! Kan besday aku kan... Lain lah... kalau dier nak masak kan yg special2 tuk aku kan.... hehehehe

So, hubby aku tanye... nak makan kat mane...
Haaa.... bab ni lah yg aku paling pening!!!
Aku mcm2 nak makan... tp bile di tanye... dan dan tu blank jer kepala otak aku..

Pas tu aku suruh hubby aku bg sugesstion...
Die bagi...
Tp, sumer aku tak berkenan lak!!!

At last, jom ke BIG PLATE!!
Tak pernah makan kat sini....
Tis is first time beb!!!
Kalau mengikut tajuk restoran ni.... sure lah, pinggan dier besar giler kan..............

Ayin....skrg dah ade member..
Kak Nisa.... Baru je dtg balik ke rumah aku smlm....
Hepi giler lah dier...


Ajoi, cepat....ko nak makan ape!!
Anak2 aku pun dah mcm aku dah... bile tanye nak makan ape... sumer blank!!

Hikssss....!!!

Ajai...super happy dier malam tu...
Masuk kete jer, terus nanyi lagu besday kat aku!!

Aku order air hot copicino.... heheheh..tak reti lak nak eje...

Ayin, kalau setakat nak order air tembikai laici... kat mane2 pun ade tau... order lah air yg lain sikit kan..............

Ajoi lagi teruk............. Ade ke dier order air MILO!!! Huh!!

Ajoi punyer...

Ajai punyer...

Hubby ku punyer...

Aku, nica ngan ayin nyer...

Wlw pun, pinggan nyer besar!!! dan makanan nyer BANYAK!!!!... tp , habis jugak!!
Hahaha... tak rugi bwk korang makan................

Ajoi ade kisah....
Kelakar...
Dier order steak kambing banting...
Tp, kambing dier cam liat giler...
Nisa ckp... uncle, complain lah...
Hubby aku panggil lah pelayan tu...ckp, suruh masak balik kan...
Tp, dier cam tak brp nak paham kan...
At last, nisa cam bengang jer...
Terus dier ckp,
Daging ni liat, tak leh nak makan, awk suruh dorang masak balik boleh tak...
PAHAM KE...
Terus jer, pelayan tu PAHAM..................
Syabas nisa...menyelesaikan masalah kitaorg...
Tggu lam 15 minitm dpt set baru uols!!!! HUh!!! menenung sudah!! Kita org dah kenyang...
So, ramai2 kita habis kan...
Mase nak balik tu, ajai ckp ngan aku...
Mama, kalau mama nak bukak restoran, boleh lah mama letak name
RESTORAN BIG MOUTH!!!!
Ape lagi....sumer gelak!!!
Thanks to my hubby sbb belanje makan..........

9 comments:

neezareef said...

wah...celebrate besday big mouth kt big plate...

IdzaRis79 said...

heheheh...
kalu habis pinggan beso,kira oklah..maklumlah..mulut pun beso...

mamma mia! said...

eh ok gak idea bkk restoran big mouth. name akk kn da glemer. msti rmai blogger dtg. blh wat pjumpaan blogger2 skalik. hehe =)

*ayu* said...

ahhaha.. kalau bukak restaurant BIG MOUTH x yah pikir dh tetiap kali bday nak celebrate kat ner kan? hiks..

HadSha said...

kak, kek mano diam eh restoran nih.. cam sedap je.... nyum nyum... happy bezday erk..... :)

NIMI♥ Co. said...

alah alang kalau tak bday pon asyik makan luar..
ngeee!!!
hepi belated besday yer alang..
xmampu bagi adiah, wish pon jadi r

Mulan said...

Big plate..
Pernah few times makan kat sini.. suka jugak.. sedap..

atty's said...

happy belated besday klang..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hahaha..klako anak alang...siap restorn bigmouth kann...nway..epy bday...