Wednesday, March 25, 2009

Mane boleh, dorang jer main kan....

Hari Sabtu 20-3-09
Lokasi: Mane eeeee ...tak ingat pulak...tp yg pastinye nak bwk anak main bowling.

Peserta2nyer adalah....

Ajoi, Ajai, Izz and Ayin...........

Korang tgklah gaye ayin tu, cam org nak naik kude pun ade kan...........

Dan tibe mase nyer tuk ayin membuat balingan!!!!
Yesssss!!!! masuk longkang!!!!!! hahahahaa
Ahhhh....terduduk aku!!!!

Hehehee.. kan nyer ape, mmg kelakar ayin ni, mase sblm bwk dier main bowling ni...beria2 dier... Sekali, bola yg paling ringan 6kg... mane lah larat dier nak baling kan... Tu yg die baling slow jer!! Oppp bukan baling eee.. tapi letak jer..pas tu, bola tu guling2 sendiri... hehahahah!! Bile bola tu lambat, dah tentu2nyer masuk longkang kan.... Dah tu, bile bole tu asyik masuk longkang jer... mula lah dier rase down dan tak nak main...

At last, Fendi panggil org tu, naik kan pagar... baru lah dier ceria balik!! kalau tak, mau dier nangis tu....

Sera tgh tgk markah... wah!! so serius oooo...takut mak!!
Sib baik ayin ade coach...
See.... sudah ade inprovement dah!!! Tahniah ayin.....


Dorang tgk asyik tgk aku baling tu..... Apakah!!!! hahahaha

At the end... jari2 aku dah melecet!! Mane tak nyer... 3 game main tu... sgt memenatkan...


Ayin pun same!! hehehee...

Dah penat main... jom gi makan!!!

1 comment:

darling8tabby said...

cantek plaster..kaler hijo lagi...