Wednesday, March 4, 2009

Ayin yg menggedis!!

Smlm, malam, aku pun suruh anak2 aku siap...
Yo lah... kate nak bei beg kecik ayin!!!

P/s, korang perasan tak, ayin asyik pakai baju yg same jer... heheheh, kan nyer ape..
1) sbb dier mmg suke pakai baju ni..
2) Sbb kat rumah baru, almari masih lum tempah.
3) Baju2 dier yg lain, sumer tersimpan dlm kotak... aku malas nak punggah!!
4) Pakai jer, baju yg ade... Baju dlm kotak jgn bukak,selagi lemari dak order!! hehehe

Sampai Shah Alam Mall, terus jer...gi kat kedai buku... kalau tak silap, tingkat 2 kot!!
Kat sini lah, dier tersermpak ngan beg ni....

See, happy jer dier..........

Aku surh, pilih yg besar sikit, boleh simpan botol air sekali....
Tp, dier tak setuju ngan aku...

See, dier masih nak jgk yg nipis ni...........
Aku ckp, kalau yg ni, brp bulu jer boleh letak kan........
Tp, hubby aku lak sokong... kan tuk periksa mama... tak yah bwk bulu lah...........

Ok..ok lah.......... jom bayar!!!
Suke lah ayin tu...

Ni lah rupe beg idaman nyer..
Tp, tak tau lah leh bertahan brp lame kan......
Ayin ni jenis, sekejap jer dier syg brg... pas tu...tak tau lah, mane dier cmpk beg ni...
Warne kesukaan, dier tak ikut mak tam nyer tapi ikut Mak andak nyer...

MAK ANDAK...sile nasihatkan ayin supaya jage beg ni baik2... pas tu, suruh dier rajin belajar!!
Ni tugas ko yer andak, sbb dier suke warne pink same ngan ko!!! hahaha


okie..pas ni nak makan kat ner lak eeee....
Bab ni, aku paling pening!!!

7 comments:

Casper a.k.a wifee en.atan said...

kak lang..
bulu ka buku?? hik hik hik hik...

arnirina said...

pegi pekse bwk BULU?? kekeke..haru..haru..

viruspadu said...

kalau dia dah tak sayang beg tu kasik je andak, abis cerita :D

Munirah Abd said...

la bag ni ke ayin..
akak ada 2 jenis bag camni..
dah xberpakai..
awat xckp..akak sedekah je bag akak yg dah xpakai..

tp bukan color pink la..
color brown..gambar pooh..hehehe..
skang dok berhabuk dlm almari..

rillys said...

so cute! nice taste..hehe..sama cute macam tuannya

sepet a.k.a zack_u said...

hahaha..andak munguk...ayin gedik..

Zaleha Ismail said...

BM,
Leha selalu ke sana... tapi tak pernah ke Upin Ipin.... hehehehe..Selalu makan kat D'Kasih aje....

Tapi tgk makanan dia mcm menyelerakanlah pulak....

Ayinpun suka warna PINK mcm VP ye.... Lehapun suka... leha suka sejak keje kat ELKEN.... hehehehe... Wrna rasmin ELKEN... now tupperwarepun sama PINK.... hehehehe