Tuesday, March 3, 2009

Make up artis termuda di Malaysia!!

Anak buah aku sorang ni, amat lah manja...
Yo lah...sementara adik ko tak kuar lagi....boleh lah..
Nnt dah kuar, kene lah share manje2 tu ngan adik yer nica...

Minah kecik ni, mmg tak leh nmpk make up!! mesti dier nak meke up..

Kali ni mama nyer jadi mangsa................
Kalau tak bagi karang...sure dier ngamuk...
So layan jer lah................

Mama nyer tak leh nak ckp aper... terpaksa redho!!! hahahaha

Cantik sudah nica................
Pas ni, mak lang pulak yer....hehehehehe..

Tak lame pas tu, andak, mak dah nak balik cheras...
Aku ckp ngan mak, petang baru balik... tp mak ckp, mak kene gi umah kenduri kawin........

Pas tu, family zara lak nak balik..
Aku ckp, petang lah baru balik.. zara ckp, kasut sekolah anak nyer tak basuh lagi...

So, sumer org baik pagi.....

Okie lah.....................datang lagi yer......

3 comments:

JIVEBUMZ said...

muahahaha kecik2 dah tonjolkan bakat terpendam kan.. nasib la andak ke hantam ngn anak sendiri

I n n z said...

hye..
:)

nk xcnhge link boleyh ?
^___^

BigMouth said...

Hi lnnz... sile lah... thanks sbb bc blog alang ee... lnnz ni comei lah!!