Thursday, March 5, 2009

Makanan malam kite..........

Aku tak tak tau nak update ape..
Smlm aku balik keje lmbt!!
Kul 8.15pm baru balik........
Tetibe jer byk keje.............Alhamdulillah...............

Aku dah call bibik suruh masak...........

Tp, masakan kat bwah ni, sumer aku yg masak.........
Masakan ni, hari selasa lepas nyer lah.... hari ni baru nak update...

Layan gambar jer lah eeee... mane tau, balik nnt korang boleh lah tiru ape yg aku masak!!
hehehehe

Masak pedas telur hancur...............

Udang masak lemak cili api!!

Sayur tumis..........

Tu jer....................

Layan..............

9 comments:

atty's said...

masak lemak cili api..tu sedap..

nifalnin... said...

sedapnye.. sambal telur hancur tu feberet hubby kite tu... mudah dan sedap... heheheh...
makin tembums la abg lang...

Cik Anie said...

sedapnya kak.. akak ni seorang ibu yg rajin la... hihi skema tak ayat saya...

sepet a.k.a zack_u said...

alamak..sedap nye sume2 yg kaklang masak ni...huhu!!

ina's said...

ketam??? tedapppp

SueGinola said...

Salam Kak BM...
Saya ni silent reader akak...boleh tak akak tunjukkan cara-cara nak masak telur tu..sodap giler rupenye..hehehehhe

mak budak said...

uishhh sedapnya. mesti alang ni pandai masak ek. patut la hubby sihat walafiat. tapi alang maintain slim jer. apakah rahsianyer itu

Zaleha Ismail said...

Sedapnya ketam....!!!! Terliurlah pulak ni... hehehehe

Anonymous. said...

Suspek gila la kak. Weekdays pun sempat masak meriah2. Rajin betul!