Wednesday, March 4, 2009

Mcm2 kerenahlah Ayin ni...

Smlm, dlm kul 10.30 pg, aku call ayin.
Aku tanye lah lah...die dah mandi ke, dah makan ke....
Aku sajer jer call dier..
Mmg aku tiap2 hari pun akan call anak2 aku kat umah...

Pernah sekali tu, aku bz sgt, smpi terlepas nak call ayin kat umah....
Boleh dier punyer nangis... sbb aku tak call...
Huh!! Minah ni.... sbb tak call pun nak nangis...
Kalau mama tak call, ayin pun boleh call mama kan...
Tp dier ckp, mama yg kene call dier... apakah!!!

Ayin ni, manje nyer dah terlebih!!
Smlm, dier ckp

Ayin: Mama, ayin nak beg periksa... skrg ni ayin ade ujian lah mama..
Aku: Pakai lah beg sekolah pun boleh kan...
Ayin: Tak nak... ayin nak beg kecik, kalau ade ujian..
Aku: Alah... beg tu pun sekolah pun boleh lah.............

Ayin: Tak boleh mama....cikgu ckp, kene pakai beg kecik..
Aku: Ayin, jgan lah nak tipu mama...Cikgu ayin nak ayin pandai jer, jwp ujian sumer betul jer, tak de kene mengene ngan beg kecik lah...

Ayin: Alah mama, ayin dah janji ngan kawan ayin nak pakai beg keci lah mama...
Ayin nak jugak.. Hari tu kan ade jual kat Shah Alam Mall tu... Ayin nak....
Aku: Ye lah ...... mlm karang kite ajak abah gi beli lah............. Ayin mesti jwp soalan betul2 tau!!
Ayin: emmmmm
Aku: hei.............budak ni, kemain lagi, mcm2 nak.. tanye boleh dpt score tinggi, mesti tak de jwpn!!!.........................

MAK TAM, tolong nasihat kan Ayin ni sikit!! Ko kan idola dier!!!

2 comments:

mak budak said...

gambo ayin yg 1st tu mcm muka idola dia, ceera ek?

B..alang said...

muncung stail same kan...hahahaha ..