Wednesday, March 4, 2009

Restoran Upin dan Ipin kat ner eeee!!!!

Ramai yg nak tau kat ner Restoran Upin dan Ipn kan...

Soalan2 yg aku dapat..lebih kurang cam ni lah...

Contoh soalan:
Kak, kat mane restoren upin dan ipin...sy pun nak pergi lah...
Kak, sy duk kat Shah Alam, tp..tak tau lak, ade restoren ni...kat mane eee...

Jawapan nyer:
Restoran nyer kat belakang Tesco Exta Shah Alam jer!!!
Senang2 korang bwk family korang makan kat sini.... sedap dan selesa dan harge nyer pun sangat berpatutan...........

So, lepas, beli beg ayin...perut dah lapar..
Mmg otw balik umah tu...lalu kat kwsn ni...
So, makan lagi lah aku kat Restoran Upin dan Ipin............hiks!!

Kali ni, Ajai order Kebab ayam!!! Yam Yam Yam!!

Ayin cam biasa lah... dier ni cita rasa org putih...
Chicken chop for her!!

See.... bace bismillah dulu yer ayin............

Aku hari tu, tgk hubby makan tom yam... so...sku order tom yam lah...
Aku, hubby and ajoi makan tom yam!!

Tom Yam kat sini, mmg best!!! See, td mase beli beg ayin, hubby aku cam mamai jer... bile pekene tom yam, terus jer segar!!

Bagus!!! Ajoi ngan Ajai makan dgn tertib sekali!!
Teringat lak, dulu mase korang masih kecik lagi!! Huh!! malas lah nak ingat!! Kalau di ingat kan... PENAT mak!!!!

Sile lah eeee... Lepas ni dah nak balik..
Mate aku dah ngantuk bangat ni...................................................

14 comments:

makwe joni said...

pergh...best nye..dh r tgh lapar ni...

makwe joni said...
This comment has been removed by the author.
wanie said...

sedap ye food kat restoran geng ni...nak kena try ni

B..alang said...

ekceli nama restoran tu HERO , tp watak2 cite wayang tu ada kat signage nyer ...

B..alang said...

opocot.. salah taip dah .. restoran GENG ..

Izza - Jiejah said...

rest Geng ni lom pernah layan time mlm ..
selalu b/fast + lunch ajekk.
harussss ku cuba itu tomyam ..
yummy ..

LizHairi said...

aku juge harus menerjah......
i folo.............

pearl'E.J said...

alahaiii.... tengok tomyam yg kaler merah menyala tuh dan dan kecur air liur nih haaa... wuwuwuuuu... lapaqqqqqq....

AyangAizul said...

kak... char kuew teow dia pun best. hr tu asben kita mkn tu, kita order ciken cop tp last2 kita yg abiskan ckt tu...

zue said...

hujan2 ni..pekena tom yam sodap juga...

p/s: abg ari maleh nak masak le..nak pekena cik tom yam.

shafeyqa said...

kat blakang tesco shah alam???
nk jugak!!!!
tetiber lapar

shafeyqa said...

kat blakang tesco shah alam???
nk jugak!!!!
tetiber lapar

aZr!Ana zAf said...

huhuhu...
macam sedap jew kebab tu...
malam2 ney lapo lak..
huhuu...

色情網站 said...

夫妻做愛a片直播
免費a片下載無碼
線上免費試看短片a片
免費a片AV女優
免費無碼a片
a片免費試看
免費a片下載
色女a片群
情色a片
免費a片