Wednesday, March 4, 2009

Restoran Upin dan Ipin kat ner eeee!!!!

Ramai yg nak tau kat ner Restoran Upin dan Ipn kan...

Soalan2 yg aku dapat..lebih kurang cam ni lah...

Contoh soalan:
Kak, kat mane restoren upin dan ipin...sy pun nak pergi lah...
Kak, sy duk kat Shah Alam, tp..tak tau lak, ade restoren ni...kat mane eee...

Jawapan nyer:
Restoran nyer kat belakang Tesco Exta Shah Alam jer!!!
Senang2 korang bwk family korang makan kat sini.... sedap dan selesa dan harge nyer pun sangat berpatutan...........

So, lepas, beli beg ayin...perut dah lapar..
Mmg otw balik umah tu...lalu kat kwsn ni...
So, makan lagi lah aku kat Restoran Upin dan Ipin............hiks!!

Kali ni, Ajai order Kebab ayam!!! Yam Yam Yam!!

Ayin cam biasa lah... dier ni cita rasa org putih...
Chicken chop for her!!

See.... bace bismillah dulu yer ayin............

Aku hari tu, tgk hubby makan tom yam... so...sku order tom yam lah...
Aku, hubby and ajoi makan tom yam!!

Tom Yam kat sini, mmg best!!! See, td mase beli beg ayin, hubby aku cam mamai jer... bile pekene tom yam, terus jer segar!!

Bagus!!! Ajoi ngan Ajai makan dgn tertib sekali!!
Teringat lak, dulu mase korang masih kecik lagi!! Huh!! malas lah nak ingat!! Kalau di ingat kan... PENAT mak!!!!

Sile lah eeee... Lepas ni dah nak balik..
Mate aku dah ngantuk bangat ni...................................................

13 comments:

citahrudin said...

pergh...best nye..dh r tgh lapar ni...

citahrudin said...
This comment has been removed by the author.
liwaniel said...

sedap ye food kat restoran geng ni...nak kena try ni

B..alang said...

ekceli nama restoran tu HERO , tp watak2 cite wayang tu ada kat signage nyer ...

B..alang said...

opocot.. salah taip dah .. restoran GENG ..

jiejah d'blogger said...

rest Geng ni lom pernah layan time mlm ..
selalu b/fast + lunch ajekk.
harussss ku cuba itu tomyam ..
yummy ..

LizHairi said...

aku juge harus menerjah......
i folo.............

pearlEJ said...

alahaiii.... tengok tomyam yg kaler merah menyala tuh dan dan kecur air liur nih haaa... wuwuwuuuu... lapaqqqqqq....

AyangAizul said...

kak... char kuew teow dia pun best. hr tu asben kita mkn tu, kita order ciken cop tp last2 kita yg abiskan ckt tu...

zue said...

hujan2 ni..pekena tom yam sodap juga...

p/s: abg ari maleh nak masak le..nak pekena cik tom yam.

shafeyqa said...

kat blakang tesco shah alam???
nk jugak!!!!
tetiber lapar

shafeyqa said...

kat blakang tesco shah alam???
nk jugak!!!!
tetiber lapar

adyna said...

huhuhu...
macam sedap jew kebab tu...
malam2 ney lapo lak..
huhuu...