Thursday, January 8, 2009

Beli barang dapur!!

Lepas wat wat rondaan kat sekolah Ayin,( ngintai ayin, pandai cari bas sekolah ke tak) aku ngan hubby gi giant kat sek 18.

Kita orang beli brg dapur tuk letak kat umah rais/harz.
Lepas ni nak masak pulak...
Hehehe.. best gak, masak berteman ni...
Tambahan lak, wife rais tu lak satu kpl ngan aku..
Masak pun,rase cam enjoy jer...

Hehehe, sepatut nyer ajoi naik bas sekolah balik umah...
Tp, di sbb kan dier tertinggal bas, so.... aku amik dier balik sekolah...
Makne nyer, utk hr pertama sekolah, ajoi dah fail, berbanding ngan ajoi ngan ayin..
Bukan nyer aper, ajoi ingat wak janggut tu tggu kat depan bus stop, rupe2nyer, wak janggut tu tggu kat depan padang lah pulak... kalau cam tu, smpi malam pun ajoi tggu, mane ade bas nyer kan... tp tak pe, hari pertama ialah hari utk training jer... Esok, kite cube lagi!!!
Ajai sekolah pagi, so...dier ikot aku ngan hubby beli brg dapur..
Huhuhu... ialah, sy kan menumpang umah rais/harz... tak kan nak makan free kan, harus lah topkan brg dapur dorang kan...

2 comments:

chUNk said...

mesti best kan anta anak2 ke sekolah, intai2 anak, cam bahagia jr perasaan tu.huhu...makkkkkkkk....nk kawen..muahahaha....

Ceera said...

best la dorang, satu sekolah je.. tak aci betul la.. hehehe.. tetiba jeles...