Thursday, January 29, 2009

Berkelah!!

Walaupun aku sibuk dan penat pindah dan kemas umah, tp aku mesti cuti waktu tuk anak2 aku!
Zara family ajak gi sg.congkak!!

Kalau ikut kan aku, aku malas nak gi...
Ye laaa... penat aku pun tak habis lagi...
Aku belum sempat nak rehat pun...

Tapi anak2 aku dah ber ia2 nak pergi...
So, hari raya cine, aku pun bwk anak2 gi sg. congkak.
Huby aku tak ikut sbb nak sattle kan hal umah..
So, aku lah yg bwk anak2 gi...

See, happy giler dorang main air..
Wlw pun hanye keluarga aku dan zara jer yg pergi, ttp happening gak!
Kalau dorang sumer join, lebih TIP TOP lah best nyer..
Dah temtu, sg congkak ni, anak2 Pak NOh dah Mak Hasmah yg punye!!!!


Tis is my sis, Zara....
Die ni mmg byk rancangan nyer mase cuti..
Hari khamis ni, dier nak ajak anak2 aku gi karok pulak!!!!
Hei!! Ye laaaaa, dier cuti, aku keje lah...
Cam ner nak join karok.....
tu lah yg aku frust tu....

Ajoi tgh makan snek!!
Ye lah, kalau berendam, mmg cepat lapar kan....

Aku ngan Ayin, tgh main renjis2 air... sape yg lebih hebat????
Mestilah MAMA!!!!!!

Dlm kul 6 lebih cam tu, kita org pun balik!!
Tp, jln jem giler.. korang bayang kan lah, dr start kuar fr sg congkak, smpilah ke jln kuar, jem...
Dlm 2 jam jugak lah....
Oooooo.... kalau aku tau jem cam ni, baik aku bwk ank2 aku gi kelah kat Melaka!!!
Ade rase nyesal disitu..
Tp, asalkan anak2 happy, aku pun happy!!!

9 comments:

chUNk said...

waa..bestnye..aritu plan nk g sg.gabai ngan kak masviona, tapi cjadi, Nas balik kampung..huhu...

jom ar alang, kite g skali lagi..hehehe...cam best je tu..

Ceera said...

atam nak ikut gi karok.. kakcik tak ajak atam pun, nak majuk ah..

NIMI♥ Co. said...

btol..
anak paling penting..
heheheh..

liwaniel said...

seronoknye mandi sungai...

Jard The Great said...

best per spend time dgn anak2.. huhu... ku dah homesick bc entri nih.. =p

m'Z faRa.. said...

kakak...
sile amik award d blog shaye...
heee...
cam besh jew berkelah 2...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

beshh woo bkelah..N pon nk g weekend ni...

jesnita_ns said...

masih terasa lg kesejukan air terjun ni..eiii..sejukkkk..tak tahan..

MahaSayang said...

seronoknye mandi sg....kalau berkesempatan, marilah dtg tg malim...kat sini ada air terjun...best gak...! koling2 lah i...