Friday, January 30, 2009

Ahhhhh!!!! Anak ku terAmat Sedih nyer!!!

Kan aku ckp kat n3 yg lepas, adik aku zara nak bwk anak2 aku gi karok hari khamis ni kan...
Tp, pagi2 kamis, aku gi kerje, aku dpt sms dari zara....


orang leh bace ke?
Tak pe, aku leh tulis kan ape yg unticik dorang tulis!!

"Ayin, ajai, ajoi,unticik tak dpt pg umah korang.Takde kete. Keta abacik tak leh start mlm tadi.So abacik gune keta unticik pg keja.Lagi pun hari ni nabil n hadif sek agama ptg. Semalam drg tak pg sbb terlupa. So,minta maaf banyak2. Lain kali ye."

Aku terus jer forward msg ni kat Ajai, sbb aku pun tak sanggup nak ckp ngan dorang, sbb mlm tadi, beria2 dorang!! Happy sangat nak gi karok, siap suruh aku topup kan dorang sbb esok nak call unticik nyer...
Mlm tu, topik dorang, asyik citer pasal nak gi karok ngan unticik nyer.....


Lihatlah muke sedih anak2 aku!!!
Muke ajoi lepas buang air besar!!
Hahahahah.... larikkkkksss!!!

Muke ajoi yg teramat sedih!!
Siap suruh aku tulis, gambar ni, mama yg paksa ajai berlakon kan...

Muke sedih ayin yg tak mandi2 dari pagi tadi!!!

Tak pe lah kan... lain kali, kite suruh mak tam yg bwk!!
Lagi pun, hari tu, mak tam ckp, dier pun nak ikut gak!!

5 comments:

Ceera said...

alamakkkkkkkkk.. nak buat2 baca ke tak nie..

pak ngah rep said...

ajoi.. lakonan berjaya!!!

sepet a.k.a zack_u said...

eh..tak bape paham sgt la cite alang ni..kuikui!!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

alalala..muke cedey masing2...

NIMI♥ Co. said...

keciwe deme..
hehehehhe