Wednesday, January 14, 2009

Penat!!!

Semalam aku balik awal. Sharp2 kul 5, aku dah balik dah...
Hubby aku tanye nak gi mane...
Aku ckp, jom lah kite gi tengok lampu ke kipas ke?
Hari Ahad ni nak gi rumah Rita, adik dier kawin..
Hubby aku, okie jer....

Aku tak amik gmbr lah kan.... malas lah...
Dlm tgk2, tak sedar lak dah kul 7mlm..
Harz call...

Harz: Akak kat ner?
Aku: Tgh tgk kipas..
Harz: Akak, tolong beli garam..
Aku: Okie...
Terus jer gi Giant sek 18.... mcm2 jgk lah aku beli...hehehehe

Smpi umah Harz jer...terus masuk dapur...
Tolong dorang masak.....


Sambal ikan bilis goreng ni, nisa yg masak....
Sangat pedas dan sedap!!
Walau pun, bibir ku pecah...aku belasah gak!!!

Yg ni biaslah... kicap tuk.....

cicah ngan ikan bakar ni....

Air sarsi..
Sangat laku ooooo air ni...
Mane tak nyer...sambal kan pedas..
Aku jer, dah belasah tak tau berape gelas...hehehehe
Sup sayuran.....
Sangat syahdu makan sup ni...
Nyaman jer.....hehehehe boleh ke???
hehehehe.... sile lihat kami berhidang...
Siap periuk kat atas meje..
Kate family brutal...
Tu la pasal kan....
Oppp!! Tertinggal lak...
Kentang goreng ni...
Kentang ni, kalau makan ramai2, masak byk mane pun, rase mcm tak cukup jer kan...
Makan bersepah...
Ayin ngan yaya....
See, kerusi pun boleh jadi meja tau...
So, creative kan...
Ajoi ngan Ajai!!! Lege dapat makan...
Dah lapar benar dorang ni...
Sabar lah Ajoi ngan Ajai eeeee....
Mak Bapak, elok jer makan kat meje kan...
Anak2 makan bersepah...
HAHAHAHAHAHA....
Layan jer lah kan........................
Lepas makan, lepaklah.................
Wahhhhh................aku sangat penat!!!
Smpi umah kat kul 12 mlm gak lah semalam..................................

9 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuu....bdk2 mmg gtu..mkn dmane2 saje...

alang..N da link kan alang k..

raezar said...

bukan takat budak2 je.. mak ngan bapak budak pon kekadang camtu...

Ceera said...

atam tengok lauk tu, telan2 liur tau... lama tak makan nasik campur..

juelee said...

nampak sedappp ikan bakar tuh

Mrs. Hasanif said...

air asam kicap tu...sgt2 menyelerakan.. adussss lapo niiiiiiii

Erieq said...

alang poyo dah kena tag huhu

yong said...

pergh..kalau lepak blog akak ni, mesti ada ikan goreng yang sgguh menikam kalbu ku tau... i like!!!!

Eazy Izzuddin said...

uish...
sedapnye menu makan...
xD

Erieq said...

bila nak update daaaa