Monday, January 19, 2009

Lampu lagi!!!!

Hari tu aku dah survey lampu kan....
Tapi, hanye syurvey jer...tp skrg ni, betul2 kene beli!!!
Huhuhuhu, nmpk nyer, semakin lame, semakin nipis lah aku!!!!
So, hari sabtu lepas, lepas balik kerje, terus jer aku ngan hubby gi kedai lampu.
Anak2 tak ikut, sbb dorang sumer, sekolah ganti tuk raye cine!!!

Sumer lampu2 ni, aku tak beli...
Kalau warne2 fancy cam ni, sesuai nak letak kat ner eeeee??
Aku sudah keliru!!!
So, aku tak beli!!

Yg ni bulat................. pun aku tak beli....

Lampu gantung2!!! aku tak beli jugak!!!

Keputusannyer, aku tak beli sumer lampu2 kat atas!!
Sangat MAHAL!!
Aku tak berape mampu nak beli beb!!Kalau nak beli setakat 2 bijik lampu tak pe lah... tp aku nak beli banyak ni!!!!!
Ade sesape nak sponser tak???????? huhuhuhuh...
Kat Shah Alam mahal, PJ pun mahal...
Stlh aku gi beberape kedai lampu, uol's tau tak, kat ner yg paling murah?????
Kat CHERAS!!!!!! so, harus aku beli kat sane jer....

6 comments:

NIMI♥ Co. said...

ahahahaha!!!
nak beli lampu tuk ape??

mummy Darin said...

Saya beli lampu kat kedai lampu Top Ten Puchong, deret ngan Tesco, boleh nampak dr LDP... tapi ada org cakap lampu kat Jalan Pasar lagik murah, try carik sana

Alice said...

I rasa kalau kat IKEA pun murah jugak kan .. Byk pilihan plak tu.

Zaidon said...

saya setuju.. janji kipas tu boleh berpusing dan colour ala ala kipas Itali .. : )

mazzuana said...

kak, beli kat jalan pasar jek...kedai lampu belakang rhb jalan pasar..harga tunjuk mahal, tapi bila dah diskaun murahhhh....

Deqna said...

mungkin komen ni dah terlambat sikitlah sbb dah tentu akak dah beli lampu2 tu sumer. Tapi kedai lampu JC light kat Bndr Baru Sg Buloh harganya memang murah dibandingkan kedai2 lampu yg lain... sbb saya survey byk tempat termasuk pasar pudu, ikea dll lagi..