Monday, January 5, 2009

Azrul new School!!

Enter jer ke kaw sek... dari jauh, dah nmpk kale biru ni...

Tmpt ni, mesti tuk, hari isnin (perhimpunan) cikgu berdiri kat sini kot!!
Wow!! the very the grad kan... tantik!!!

Nilah dier, sekolah Ajoi!!
Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 19, Shah Alam.

Wah!! Ajoi dah pakai seluar warne hijau lah...
Dah besar dah anak aku ni...
Maknenyer, aku dah tua....huhuhuhuhuh

Ajoi, ape yg termenung tu... tak de kawan ke..
Mule2 jer tu ajoi, lame sikit, mesti ade kawan dah...
Chaiyook2 Ajoi!!

Mase nak dengar taklimat tu, ajoi dah kene duduk kat depan tu..
Hehehe...teringat lak, zaman persekolahan dulu2!! rindu oooo!!
Kenepelah, selama aku wat blog ni, tak de sorang pun member sekolah lame aku yg nak tegur aku!! Dulu,mase F4 n F5, aku sekolah kat Sekolah Menengah (V) Kuala Kangsar! Rindukan...

Anak kat depat, mak pak lak, kat blkg, dengat taklimat yg same..

Lepas dengat taklimat, ajoi and murid2 lain kene masuk kelas.
Kelas Ajoi, kat atas sekali...tingkat 3..
Hehehehe..tak pe lah Joi!!
Nampak tak ajoi kat ner?

Mase ni Ajai ckp ngan aku...

Ajai: Mama, sekolah ni cantik, tp..dlm kelas, meje tak cantik pun..
Aku: Meje tak cantik tak pe Jai, asal kan, korang belajar betul2!
Ajai: Mama ni...
Aku: Ye lah, yg belajar tu, korang, bukan nyer meje... Meje tu jadi tak cantik pu, sbb murid2 jugak..
Ajai: Hmmmm, mama ni...
(mesti ajoi menyesal, bangkit kan topik ni....hehehehe)
Dah sattle byr duit yuran segale, cikgu ckp, boleh bwk anak balik sekali...
So, bye2 sekolah...
Jimpe lagi hari Isnin yer....hehehehe... ae skema semacam jer aku ni kan....hehehehe

2 comments:

JIVEBUMZ said...

woo ajoi dh beso la alang..hehe

belaja rajin2 yer ajoi nanti jadik pandai tolong mak ayah yer..

pak ngah rep said...

ahah.. ek eleh.. skolah ajoi dekat je ngan uma sy !! kat seksyen 19 gak!!