Friday, January 2, 2009

Ais Kerim...Ais Kerim....!!!

Lepak2kat umah... tak tau nak wat aper...
Tetibe, dengar lagu aiskrim yg naik motor tu...
Aku tanyelah anak2 aku...
Nak ais krim tak???

Ahhh... laju jer dorang ckp... NAK!!!!
Tu dier.... sape nak beli... RM 12 jer.... hehehe
Hapy jer Ajai dpt makan aiskrim...

Aum!!!! Sedap!!
Ajai tak ajak org makan ke???

Ajoi, malu2 jer nak amik gmbr!!
Sbnr nyer dier rimas gak ngan mama dier ni... sbb sumer bende yg dier buat, aku nak amik gmbr!!
Tp, kalau die rimas, aku pedulik ape kan... Aku kan MAMA....ahahahahaha

Hehehehe... Nak ke????
Aku sajer jer...
Marilah kite sumer saksi kan, aksi2 Ayin makan ais krim!!
Aksi per(1)
Emmmm....Aksi (2)
Srup Srup....Aksi (3)
Slik Slik... Aksi (4)
hikhikhikh Aksi (5)

Tp lepas ni yg paling hebat..... Sile lihat aksi di bawah... dan jgn tiru tau!!



HAHAHAHAHAHA...sgt rakus ooooo hubby aku makan ais krim... LarikkkkkSSss!!!!

2 comments:

Munirah Abd said...

erkkkkkkkkkk..kena carik ice cream ni..
dah terliur dah tgk akis2x ayin tu... =)

ai said...

anak kau si ajoi tu encem la alang!