Tuesday, January 13, 2009

Wat barangan Hantaran!!!

Pagi2 aku smpi kat USJ dlm kul 6.40pg...
Lepas anak aku naik bas, biase nyer, hubby aku akan ajak aku gi minum pagi dulu sbb tak nak lah kejutkan harz/rais awal2 sangat kan...
Tapi pagi ni, aku tak yah kejut kah harz....
Harz mmg tak tidur2 lagi...
Korang tau dier tgh wat ape?
Tgh wat barang hantaran...

tak siap lagi uols...
Ni baru buat dier nyer assosories..

Yg ni smlm br sampai... member dier nak kawin bulan May nnt. Tp dah tempah harz buat awal2!!

Yg kat atas tadi tak touch up lagi kan...
Yg ni dah tough up dah.... cantik kan....

Die boleh tak tidur2 sbb nak siap kan sumer ni...
Ramai yg suruh dier wat kan brg hantaran...sbb, dier ni wat hantaran mmg super dupper grand nyer.... Mmg cam kat kedai!!
Korang hanye ckp, korang nak konsep ape, tema warne ape...
Dier mesti dah ade idea cam ner nak wat nyer..
Dan paling best.... HASIL NYER MMG MELETOP u!!!
Nisa pun tak tidur gak lah, menemankan auntie dier nak siap kan hantaran ni..
Yg ni nak kene siapkan, sbb hujung bulan ni, dorang dah nak langsung...

Tis is harz..
Org nyer brutal, lawak, byk ckp, frenly, and mmg BEST!!
Mmg tak boring kawan ngan dier ni....
Konsep gold!
Masih dlm proses!!

Lum siap lagi ....

Byk leceh oooo... kalau aku, aku tak mampu nak wat sumer ni..
Mmg kene ade kesabaran uols!!!
First step!
Second step!

Third step!
Dah nampak bentuk bunga nyer kan uols....
Sangatlah the magicnyer!!!

Ni contoh yg dah siap dier buat!!
See the tempat telur, the very the special kan...
Ni pulak, customer tu nak konsep merah. putih n hitam...
Cantik kan....
Ade lagi....

Gigih kan dorang ni...
Tak ngantuk ke?
Aku tukung wat air...hehehehe

Harz tunjuk....
Nnt bende ni dicantum tuk di jadikan bunge...
Tp, bahan tak cukup lagi...so tak boleh cantum lagi...

View dari jauh...
tak siap lagi wehhhhhh!!

Pernah tgk bende ni tak???
Bende ni sangat magic!!!
Korang percaye ke tak???
Ta da....sudah jadi daun!!! hehehee

Aku hendak mencuba....
Aku sangat terhegeh2!!

Ohhhh!! panjang nyer muncung aku....

magic kan....
die cair, tp bile kene udara, die outomtic, akan mengeras!!

Ni lah hasil nyer..
Ni jer yg mampu aku tolong...
Aku dah nak gi keje dah ni...
Nnt aku sambung.
Bile hantaran ni dah siap, aku akan update lagi..
Aku mmg nak mempromote sepupu aku..
Pade sesiapa yg nak wat tempahan hantaran, boleh lah bagi tau aku..
nnt aku akan bg phone no and boleh lah berbincang!!

Akan pasti tidak akan kecewa!!!!!

Chow!!!!

10 comments:

razifembi said...

kemahiran yang bakal menjadi lubuk duit...

semoga berjaya

fahmi latiff said...

pandai pun.....
tak sangka la plak... creative tu... ye fahmi suka... gubahan tu...:)

Qaseh Qasturi said...

wa....leh le akk join venture...heheh...

az1ra said...

Alang jawab tag yer!

liwaniel said...

cantik2 dia buat barang hantaran tu...sampai tak tido malam tu...

~~ciklinn~~ said...

cantik2 brg hantaran tu..

Ceera said...

masa atam kawin nape tak suh dia ajer... hampeh je kaklang..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

siyess...cantek r...

darling8tabby said...

wow alang..mmg cantek2 la dia buat..marbeles sungguh..

vagg. said...

aduih lawanyaaaaaaaaaaa