Monday, November 23, 2009

Sakit Kepala lah...

Kenape aku tak update blog aku...
Sbb aku malas...
Sbb tak de mood..
Sbb tak de bende nak story...

Ohh...tidak2!!
Tidak nyer kengkawan..
Aku tak up date sbb, 2 3 hari lepas, kepala aku ni sakit...
Biasa nyer, kepala aku kalau sakit... aku telan jer penadol pas tu... dier akan ok..
Tp kali ni, sakit kepala aku ni ade degil sikit...
Ngada2 betul dier, siap main 2-3 hari baru nak ok...

Ayin adalah memicit kepala aku, wlw pun tak rela...
sambil picit kepala sambil membebel2 mulut dier..

Mama... knp kepala mama tetibe jer sakit!!
Heish... ayin penat tau mama...
Mulut dier tak benti membebel...

Tapi dier picit gak...
Hahaha..
Biasa lah ayin.. kalau tak membebel, tu bukan lah anak aku name nyer..
Dah mak nyer pun, mulut cam tu gak...
Sumer tu adalah factor ketutunan...
tak leh nak wat ape2!!
see, bermacam2 stail cara ayin picit aku...
lame gak dier picit kepala aku... tapi tak mau ok gak...
esok pagi nyer, aku bangun tidur pun, still sakit lagi kepala aku..
Huh!! tertekan aku....
Menci aku situasi cam ni... aku tak suke dan aku tak selesa...

Org cakap, sakit kepala ngan pening kepala ni lain...
Bagi aku same jer..
Ade beza ke??? hahahaha...Entah lah...

Anyway, Alhamdulillah... skrg aku dah ok...
Dah back to normal...

3 comments:

Qumairah said...

Laa ye ke..ok ..lega dengar dah ok balik..mungkin juga faktor cuacer kan me asyik kena hujan pon kelmarin selsema

zie said...

alang..kalau sakit kepala lama tu mungkin sinus kut.. cuba tanya doctor. ;)

Suraiya Harun said...

sakit kepala denyut2 ira, pening kepala pusing2 dunia ni lagi2 kalau ada ehem2...itu bezanya.
Get well soon...