Friday, November 13, 2009

Kecik2 cili padi!!

Hehehe..lately ni.... pagi2 gi office jer...rezeki dah menunggu....
Aku adalah sangat suke beb!!
Dapat makan free..
Org ckp, makan free ni, kalau pahit pun sedap!!! hahahaha

tis kek kecik2 ni....
aku tak brp gemar makan kek....
Tp, kek yg ni best beb!!!
dah makan satu... nak lagi...
member office aku (zamli) wife dier ade wat bisness kecik kecilan laj..
so, dier bwk ni, sample lah...kot2 ade org nak order kan....


Oppp!! hehehe..sori, dah makan stgh, baru ingat nak amik gambar!!! Die ade wat pizza gak!! Tp. pizza dier mmg sedap ooo....

Dpt sepotong jer....hisss..mmg tak cukup uols...

Buat mase ni, aku makan sorang jer lah...

Uols tengok jer lah.....hahahahha..larikkssss!!

Kalau uols nak order, member aku ni ade blog kek dier gak...

uols boleh lah singgah ke blog dier....

http://eeza-sweetbake.blogspot.com/

email nyer lak: eeza_sweetbake@yahoo.com

korang boleh lah singgah2 eee... nak order pun adalah di galak kan....