Friday, November 6, 2009

Jangan ikut aksi ini!!

Kalau yg pempuan, kalau berkumpul, biasalah..... mesti lah main menari2 ke, make up2 ke, gossip2 ke kan...
Pas tu gelak kuat2!!!

Mmg riuh rendah lah rumah pak noh!!
gedeggang gedegung..
dah lah rumah papan...
tak leh ingat tu .....
kalau org tak biasa. mesti tak lah join...
mesti tak selesa...

Tp, kitaorg, kalau tak bising tu, bukan lah namenyer keluarga pak noh!!

ayie...hari tu melayan anak buah2 nyer...
main lawan2...
ape lagi, kemain girang lah anak2 buah nyer...

pak teh yg dah terbaring kene buli ngan anak2 buah nyer...

aku rase sore yg paling kuat adalah ajai...
Ajai, kalau happy..dier jugak..
kalau nangis pun, die jugak!! hahahaa...adil dan saksame...

Ahhhh...pak teh kalah lah....
Dah tu....
pak teh kalah lah!!!
Sbnrnyer, pak teh nyer kuat...dier sajer jer wat2 kalah...
Pak teh ni, kalau bukak baju, ade ketul2 kat badan dier....
hahahahaha..larikssssss!!!

tgk, ajai nak wat lompatan kat pak teh nyer...
berjaga2 pak teh...
nnt patah pulak tulang ko!!

Yeh!!!!!! !!!!MeNanG!

ok lah, korang layan jer lah vedio ni, kalau nak tgk life!!!

video

3 comments:

Qumairah said...

Bm,
Saya ade 3 anak sedara..anak sendirik takde heheheh...semua lelaki tapi mcm inilah depa buat saya tiap2 kali balik kampung huhhuhuhuhuhhu sangat2 dasyat mcm WWF..riuhnye 3 org jek tapi munyi mcm 20..tu yg atok dia pakat tensen jek..yelah owg tua tuh ade penyakit lomah jantung...rindunye lah

pearl'E.J said...

hehehehehehe... 4 lawan 1 tuuuu... adoihlaaa... tp bising2 mcm ni laa best.. meriah... kalau rumah sunyi2 bosan arr...

BigMouth said...

Hi Mairah...
mmg pening kan...tp tu lah yg best!!

Hi EJ,
Kalu sunyi mesti lah bosan kan...
tak biasalahkan..............