Tuesday, November 17, 2009

Jom makan Bugger King

Hubbu aku adalah smpi rumah lam kul 8.45mlm!!
Die tanye aku nak makan kat ner...
Dah tentu jwpn aku, tak tau....

Aku tanye ajoi pun jwpn nyer tak tau...
Ajai .... angkat2 bahu dier jer...tanda tak tau gak!!
Ayin................emmm, tak balik lagi.... esok baru balik!! huhuhuh

Akhirnyer, hubby aku ck, kita makan bugger king jer laj...
Lain sikit!!

Aku.... JOM!!!
Ajai yg sangat manje on tat day.....
Ayin tak de kan...so, dier adalah bongsu!!

bugger king adalah sangat besar!!
Kalau korang makan...sure ketat perut korang....


Ajai tgh betul2kan perut dier.... boleh!! boleh!! aku pasti boleh habis kan.......


See, sangat besar... korang berani ke nak makan bugger besar cam ni...


Emmmm..... sib baik mulut aku besar...
So, sesiapa yg makan burgger ni, pasti kan mulut kene BESAR eeee...!! hahahahaha

See, habis uols..... Ajai smpi tersandar kekenyangan...


Ajoi, wat muke 20sen nyer....
Okie r... dah kenyang, balik lah... nak wat ape lagi...
Opp!! Aku lupe nak tgk, sehati berdansar, sape yg kuar last week eeee???

9 comments:

♥ladykiki♥ said...

wahh beger kin tak de kat siniiii.. uwaaa kaklang post kan.. hauaaaa ;p

aZhuda said...

hai kak..
ude suke bace blog akak dan blog adek bade k akak yg lain..

kebetulan akak tny sape yg kuar kt shati sdansa kan.. nora ngn mirnawan..

Qumairah said...

yezza berger King is my favorite tuuuu.........

• azra • said...

burger king xsebesar carls jr. lg seksa nak habiskn. siap blh share 2 org lg.

Qumairah said...

azra..yelah kan dulo2..(nampak sangat dah tue) dulo2..beger King nih bosar tau...lagik2 yg whooper tuh..sekarang nih dah kecik sket

lily lotus said...

raja burger..memang berbaloi!

zie said...

sedey la penang takada.....waaaaaaaaaaa...

Zaleha Ismail said...

lama dah tak menjengok blog ira... blog leha pun dah berbulan2 bersawang hahahaha... Big M melanda hehehehe... Ira apa khabar....???? Lama tak nampak....

Secret Drifter said...

salam akak... Burger King besar ??

akak belum tgk WENDY'S

yg tu LAGI BESAR !!!

kalah Burger King !!