Wednesday, November 4, 2009

muslimah face!!

Hmmm... korang ingat senang ke nak amik gmbr org yg muslimah ni!!!
Susah uols...
Die asyik nyorok jer...
Smpi cam tu sekali dier tak nak amik gambar...

Lihat lah dunia...
Atam ngan warna pink!!!
Adakah pink ni dah jadi warne kegemaran atam stlh pregnant????
hhehehehe

Dpt gak amik gmbr atam...
Tu pun aku gune h/phone aku...

Aku silent kan....
Sbb tu lah dier tak perasan...
Kalau aku gune kamera...asyik tak dapet yooo!!

Ciput, tak habis gelak kan atam...

Smpi atam gigit tangan ciput!!
Hahaha...hari tu mmg hari sedunia atam....
Mmg kitaorg asyik usik atam jer...
Aku tgk, atam sikit lagi jer nak nangis!!

Minah ni, nmpk jer brutal... tp, kalau diusik over sikit, harus nangis!! hahahaha...lariksss!!!

13 comments:

♥Hernee Nazir♥ said...

cute nye ceera in pink..aura ibu mngndung.. :)

pearl'E.J said...

wahaaaaaaaaa..... eksklusif nih!! hehehehe... cayalahhh.. boleh jd mamarazzi laa mcm ni... heheheee...

ok per ira bertudungkann... comey... :)

MNFNF said...

saya ni silent readers ko org adik beradik..leh tak bigmouth listkan nama adik beradik semua..he he..yg saya tau zaimah n zuhanah aje

BigMouth said...

Hi MNFNF
name adik beradik kitaorg sumer start from Z

ceera => Zanira
VP ==> Zaimah
Sepet => Zuhana
Akak => Zarina
sengetbenget => zaharah
Erieq ==> zikri
ode + zakhir
abg => zaki
bigmouth => zahirah
okie....

BigMouth said...

Hi Harnee..
tu lah pasal, comel jer kan... tp dier punyer malu..tak ingat!!

BigMouth said...

Hi EJ... ko ingat senang ke...
asal nak amik gmbr jer, dier tutup muke...
Tp, akhirnyer..

Comel jer kan...hehehe

Qumairah said...

best lah uols nih... sesangatlah suka membace blog nih hari2..btw..pink memang mantopss

sueliah said...

eceh222...ceera leh geng la dgn vp..hehehe

fadel toha said...

comel aje ceera tu pakai tudung pink...ntah2 dia peknen baby girl kot...suke lah saya baca citer akak adik badik....

ai said...

ekekekekeke...nape plak nk sorok2. cantek je aku tengok.

ni dia tau ke idak ni??

viruspadu said...

eh atam pinky la

hahahaha

alang, atam ckp kan, dia mogok taknak masuk blog kita hahahahaha

pembawakannnnnnnnnn

BigMouth said...

ye ke andak...
atam majuk eeee...
kelakar lah...

Qaisara said...

sian mak buyung tu diusik korang adik bradik.. tp cute gak mak buyung tu kan..

even sy ni kenal dari jauh family akak.. tp rasa mcm dkat sesangat...