Wednesday, November 4, 2009

Abah dah tukar duit arab

Dlm kul 7 pg, abah tunjuk kat zack u, duit arab!

Ana, abah dah tukar duit dah...
ko kira kan...
Abah, cam ner pun mesti nak manje2 ngan ana gak...
Ape2 pun mesti suruh ana yg kire...
Ana yg tulis name..
Ana yg gosok baju abah...
hehehe...lepas ni, mesti ana rindu giler ngan abah dier..
Mesti ana rindu giler ngan mulut lazer abah nyer... hehehe

ni lah duit arab!
kira ana....kire...............

Dlm kul 7.15pg, dorang dah panggil jemaah masuk...
Salam2 ngan mak, cium puas2... pas tu bye2!!
Syahdu mase ni....
Terasa uols....
Mase tu mmg terasa...

Tak dpt salam ngan abah...
Sbb abah dah masuk dulu...
Abah ingat dah masuk boleh kuar balik, sbb tu lah abah masuk dulu...rupe2nyer dah tak leh kuar...

Tak dapat salam ngan abah.....sedih.... hanye lambai2 dari jauh!!
Syahdu lah uolsss....

Dah lah.... aku dah sedih lah.................huhuhuhuhu,.....nangis!!
Mase tulis n3 ni pun dah rindu ngan mak dan abah!!!

Doakan lah yg terbaik tuk mak dan abah...Amin!!

5 comments:

MNFNF said...

hmm...memang sedih time hantar parents nak p haji kan,
saya pun mcm tu gak sedih sangat mak n ayah saya KT8 p 22 Okt lepas..la ni rindu sangat ngan mereka coz tak pernah pisah jaun mcm ni..hmmmmm

ai said...

Semoga dowang selamat pergi & selamat balik. Semoga selamat memnunaikan ibadah haji ngan tenang...amin.

vagg. said...

saya dulu masa ayah ngan arwah mak g haji..
dalam seminggu mesti ada semalam dua mengigau2 nangis hehe

rindu tuh lain rasanya..
bkn arini ko rindu, esokleh jumpa trus huhuhu

BigMouth said...

sedih kan........... hehehehe, lmbt lagi dorang nak balik!!

Qaisara said...

kak ... kt silent reader akak.. ayah n mak kt g last year.. pergh.. tak penah kt nangis sedu sedan kat public bleh plak nangis b'ia-ia... maklumlah time tu dh sarat ngandung anak sulung.. dlm family sy sorang pompuan..
dh arr nangis b'ia-ia .. hubby bleh peluk dpan org plak.. yelah slama ni xde plak b'peluk dpan org.. sbb nak tenteramkan kt.. dia peluk arr.. klau nak tau.. setiap malam kt call mak ayah kt.. risau apa2 jd kt diaorg.. maklumlah slama ni klau uruskan bnda pnting mmg kt je.. even tulis nama kat beg g haji pun dia cari kt.. bla dh jauh susah ati arr kan..
oooppss sori.. tpanjang plak bg comment..