Monday, November 16, 2009

Hari Mingggu yg membosan kan...

Pagi2 lagi aku dah call ayin...
Aku dengar, suara ayin sangat happy...
dier citer lah auntie cik nyer bwk dier gi Tesco lah..
Pas tu,. bwk dier main kat taman permainan...

Huh... aku adalah cemburu disitu...
Apakah aku tak pernak bwk dier kat Tesco ke smpi dier happy giler cam tu...
hehehe... tu pun aku nak touching kan...
Bebudak mmg cam tu...
Aku tanye dier... ayin rindu kat mama tak...
Ayin rindu lah mama...
Mama, nnt hari isnin ayin balik lah..
Mama tunggu ayin eeee...
Ok, bye ayin..
Bye mama...

Terus jer, aku ajak hubby aku makan breakfirst kat sek 19.

Dlm kul 1.00 ptg cam tu, hubby aku ckp, dier nak gi main golf!!
Hmmmm... ok.

Dan aku adalah bosan..

Ajoi ngan ajai, dorang asyik berkepit jer berdua..
Asyik main game..

Aku pulak... tak tau nak sembang ngan sape..
Dari kul 2 ptg, smpi kul 3.30 aku tak bercakap...
Aduh... bosan nyer..

Ahhh... masak lah..
Lg pun, ajoi ngan ajai tak makan lagi.. nak masak ape eeee..

muke tak leh bla... aku mmg bosan ketika ini...
Sangat2 bosan..
Nak gi umah mak...
Mak ngan abah, tak de...
Ahh..potong buah dulu..

Betik dah siap...
Pas ni masak nasi goreng cili api lah...

Oits... dah siap dah... Aku masak adalah sedikit sbb makan tuk bertiga jer...

Kalau hari dah bosan...korang tengok, letak kat meja pun membosan kan...

Ajoi/Ajai... makan...
Aku harus lah jerit panggil dorang sbb dorang tgh asyik main game...

Turun ke bwh jer, terus ckp... hmmm wangi nyer..
yeeee!! mama masak nasi goreng!!!
Berselera jer dorang makan...
Ajoi siap pesan ngan aku,
Ma, esok pagi masak cam ni lagi eeeee....

Aku, ok...
Aku tak tahu, nak makan ke tak nak...
Tak selera aku nak makan kalau tak cukup korum ni...

3 comments:

Qumairah said...

hehehehehe Ooooo biser 4 sekali 3 ek...hmm sukernye tgk BM kalau me ade keluarga nanti nak loving dan heppi mcm ni gak

Qumairah said...

alaaa silap terluper si ayin ..so 5

♥ladykiki♥ said...

kiki tau..alang masak mesti sedap dan boleh buat saya sentap dengan kepedasananya..hahha