Thursday, June 25, 2009

Selamat Hari BAPA!!!

Kitaorg sekarang bergerak nak gi ke Restoran Tupai Tupai!
Nak sambut hari bapa maaa...
Sbnrnyer.... mase kitaorng sambut hari ibu tempoh lalu...bapak aku dah ckp dah....

Bilalah hari bapa ni......sambil tersengen2....hehehehe

Jadi, tak kan tak paham kan.....

Hari bapa kali ni pun, di arrange oleh kakak aku!!

Ajoi main cak2 lah pulak!!!

Selamat hari bapa to my hubby too!!!


Sampai sudah.....
Sangat menarik tmpt ni....the very the sejuk jer pemandangan dier...

Masuk2 n3 dier dah ade binatang ni.... eguana...
So big uols!!!

Mase aku smpi...hanya family akak yg ade...
So, wajib amik gmbr gedik2 ngan hubby ku dulu!!!

Haira, ayin dan ika.... ( 3 sepupu yg kamcing)
Ayin kalau dah jumpa sepupu dier ni...mama dier dah tak ingat dah...
Tak lame pas tu baru sumer orang smpi!!!
This is akim....anak zakhir/ieda...
Comei kan....dier ni suke bersembang...... dan asyik senyum jer all the time!! So cute!!


Darwish ni dah ter over glamour kan.... tak kan korang tak kenal dier...budak kecik si mata/pipi bulat!!!
Ajoi ngan ajoi kemain suke ngan darwish ni...


Zack u ngan abang....
sumer org ade, cume zaimah jer yg tak de sbb dier kan dlm pantan...sop sop sop!!!

Ok, dah time mase makan....
Mase yg di tggu!!

Ieda and me!!

Ayie....jadi ketua tuk bebudak...
Die bukan nyer ape, kalau dier dok satu meja ngan aku...tak dpt lah dier makan lebih.... ade persaingan ma.... hahaha... bijak ko ayie!!

Sibuk masing2 makan sana makan sini...


Yg aku pulak...sibuk jer amik gmbr sana sini...hehehehe...
Dah ala2 kenyang sumer....
Ok dah tibe mase tuk nyanyi lagu hari bapa!!!
Selamat Hari Bapa
Selamat Hari Bapa
Selamat Hari Abah!!!
Selamat Hari Abah!!!
Tibe mase tuk penyampaian hadiah pulak...
Ieda/ode...ade present tuk abah!!!
Tak aci ooo abah...ngn ode tak nak peluk...
Ngan zack u jer abah peluk!!!
hehehehe....
Zack u ade present tuk abah!!!
Ape lagi, senyum smpi ke telinga lah abah!!
Perut dah penuh giler...last sekali mesti makan ais krim...
Tp, ni kali ke 3 aku makan ais krim...
Best!!! Sedap!!!

Lepas ni dah nak balik...
Dah kenyang...

Sebelum balik amik gmbr ramai2!!

Aku tak kira nak letak gak gmbr ni...wlw pun blur.. Ni ajoi lah ni..cam ner tah amik gmbr!! hahahaha... salah kan ajoi lah....

Selamat HARI BAPA.... We all luve ABAH dan MAK!!!!!!!

5 comments:

eynda said...

Meriahnyer family :-)

kojah said...

bestnyer makan2 =)

Ceera said...

asal gambar atam takde??? tak aci betul..

sepet a.k.a zack_u said...

kite kan anak kesayangan...
tak kan tak tau lagi..haha!

Erieq said...

gambar ayie kabur lahhhhh.,