Thursday, June 4, 2009

Dapat bau dan pegang2 jadi lah...

Korang suke tak makan rotiboy!!
Aku suke..
Dan aku tak pernah dgr lagi yg ade org tak suke makan roti ni...

Ni citer minggu2 lepas gak!!
Member aku belanje makan kat Mc D. Kebetulan , kat sblh mcD, adelah jual roti ni...
so, member aku belilah tuk kite sumer...

Aku dpt tiga biji...
Tp, aku baru jer makan McD...
Baru belum mampu nak makan roti ni, wlwpun bau harum nyer menusuk hidung ku!!!

OTW balik ke office, aku ingat nak makan kat office lah dlm kul 3 ptg cam tu, tap tak kesampaian gak hajat aku, sbb aku ade tarining new system pulak.
Korang tau lah kan, kalau ade training, sure ade makan kan...

So, dah habis training, perut aku adalah kenyang yg teramat sangat. Kalau setakat aku nak makan seketul, tak menjadi hal tuk aku... tak munkin aku nak makan smpi 3 ketul kan...
Kalau yg balance 2 ketul tu, aku bwk balik rumah, sure anak2 bergaduh2 lak nnt.

So, aku mengambil keputusan, tuk tak makan langsung.
Ko senyum lah eeee.... Aku tahu lah,aku tak dpt makan ko..

see, so gebu!! mase aku tgh taip ni, terasa lapar lak!!!

Ajoi, hepi...
Tp, amik gmbr tak leh bla..... dier saje buat muke dier...
Dier ckp, ni gmbr dier yg paling comei!! Ade ke???? mama lagi comei kan....

Ajai lagi lah...
Siap makan sikit2...
Dier ckp aper tau.... mama, syg lah nak habis kan....

Ayin.... belum makan lagi, dah suruh aku beli lagi!!!!

Hmmm... kalau mama gi sane, mama beli lagi lah!!!!

1 comment:

neezareef said...

sedapnye roti boy