Tuesday, July 7, 2009

Dah beli kerusi

Dah puas lah pusing sana sini...nak carik kerusi!!
Mahal giler tu kerusi yg ala2 tinggi sikit dari kerusi biasa tu...
Aku ngan hubby gi servay kat kedai perabut yg jenis leh pusing2 tu...
Paling cekai pun harga dier RM 199.00, tu pun yg display yer... Kalau yg baru, harga lain pulak!!

At last hubby aku ajak gi ikea...
Aku cam malas jer beli perabut kat ikea... bukan nyer ape kan....
Kalau beli perabut kat ikea... kite kena pasang sendiri...
Harga dah lah mahal.. pas tu kene pasang sendiri.. kalau suruh dier pasang, kene charge pulak cost pemasangan... Patut lah dorang kaya kan...

Tp, dgn tak nak, tak nak tu ... kat ikea jugak lah aku beli kerusi...
Tp bukan nyer kerusi yg jenis pusing2 tu... tp yg paling ala2 simple...
Harga sebiji kerusi ni RM 99.00 . Boleh lah kan...

Ni lah rupe kusi tu....
Yg ni nak pasang tak lah susang sangat, hanga lekat kan screw dier jer...dah boleh duduk!!
Biasalah... ajai menolong abah nyer..
Ayin nak tolong jgk...tp aku tak bagi... sbb ayin dier bukan nyer tolong nnt... tp macam2 lah pulak!!!

Siap sudah!!!
Boleh lah kan...
Boleh dorang wat homework dorang kat sini....

Jom test duduk...
Ayin semyumlah sikit!!

Ok, wat gaya lain pulak!!!
Hahahaha....
Macam2lah mama ni.... dorang layan jer mama dorang ni...

6 comments:

mannira said...

sikit2la beli brg rumah baru yek...alang sejak potong rambut ni nampak muda lg 5 thnla...okla tu dgn hasben yg forever 29 tu kan!!!

mannira said...

ira, nanti ambik award ye..

NenekPenne said...

ok what ikea....

pastu kalau tak nak kasi vontot kejang dok atas kerusi tu lelama, u belilah lapik dia....kan kan kan..

Ceera said...

fuyoooooooooooooo

nak lepak situ la nanti...

Zaleha Ismail said...

Ira...cantikl kerusi tu... Leha beli yang murah dari Ira... warna hitam... bulat... kalau tak salah leha punya 69RM aje kot hehehe.... Leha punya bukan buat apa... for AR Johari dok makan sorang diri kat situ hehehe

[ LADYKiKi] said...

kak ira.. rambut ni lawa oh.. =)

nampak lagi muda.. kehkeh