Friday, June 12, 2009

Jom Tiara Beach Resort!!

Cuti2 sekolah ni ...biasalah...
Mase ni lah, nak bwk anak2 kite gi jenjalan kan...

Sbnr nyer, hubby aku dpt sms dari adiknyer sera... nak bwk ank2 nyer ke kl... pas tu nak gi ke Desa Wtr Park part 3...
Tp, dah byk kali dah anak2 aku gi ke DWP... so..rase cam boring lak kan..
So, hubby aku ckp... kita sumer gi TBR lah...
So, sumer bersetuju!!
Anak aku siap ckp ape tau...
tak pe lah bah...asal kan, yg boleh main air...
Tp, tak nak laut sbb air masin...

Sumer dah siap...
Dorang ni sumer anak2 buah ku..
Dah besar2 dah kan..
Dulu sumer renek2!! tetibe jer besar .....hahahaha

Aku dan sera....
Ko ni sera...ate, senyumlah sikit... Kan kita nak gi berkelah ni..
Heiiii..mentang2 bini polis!!! larikkkksssss!!!

Kitaorg sedang menuggu keluarga rais...
Tp, rupenyer, tak jadi ikut, atas sbb2 yg tak dpt di elakkan...
Hanya Reza jer ikut!!!

Rombongan yg sepatutnyer 6 kete, jadi jadi 5 kete...
3 dari S/aLAM, dan 2 lagi dari Melaka..
Kita sumer akan jumpe di TBR...

Sumer dah siap....
Jom!!!!!
Tak sabar rase nyer!!!! Opp!! aku pulak yg over!!!

5 comments:

somewhereibelong said...

uih best nyer... nak itut...

Luth Textile said...

rasa mcam best pulak..
lama tak cutii

atty's said...

kak lang ober..kalah budak2 eheheh..
mesti tak sabau nak main ayor..

::khai_sweetgurl:: said...

wahh bestnye g berkelah ramai2.
mesti meriah bangat kn.. ha t jgn lupe ltk gmbr msm kt berkelah tu ek..

pesonarose said...

cun la gambar yang last tuh! hikhik. tapi TBR memang best yang amat. cuma nak kumpul duit jek ke sana. almaklum kuarga susun paku hikik