Friday, June 5, 2009

Colour ape yg sesuai eeeee????

Korang rase, warne ape yg sesuai tuk ruang tamu!!
Ruang tamu nak cat warne ape eeee???

Dapur aku lak warne ape???


Yg kat tangga ni pulak sesuai warne ape eeee??
Ade idea tak???

5 comments:

arnirina said...

ruang tamu kaler kuning nak ke oren2 tu..lawooo..tapi kena buat dua kaler la..kuning + putih or krim

JIVEBUMZ said...

warna warnie kak sure lawaaa

Miss Moon said...

memandangkan umah kak lang banyak earth tone go to more yg pastel . Tang TV tew jadikan sekeping feature wall kaler yg gelap sket ..cekelat ke kelabu ke hijo lumut gelap ke ...
then yg lain kaler cerah . Kalau ke kedai cat ley pilih kat pallet card tew kan sebab senanng nak tgk sebab dia org letak kaler paling gelap ke paling cerah .

kak lang suka kaler apa ?

Luth Textile said...

kak amek kaler pepel light kat hall, kaler oren muda kt tangga dan amek merah hati dekat dapur..

luth pg cat kaler merah hati kat dapur my sis, cun la..

mengancammm..


Latest Posting : Jom Download Photoshop Percuma di blog Luth

mamma mia! said...

ruang tamu vcuba buat warna merah putih. bukan semua dinding merah. buat satu side dnding kat ruang tamu je merah.. x perlu byk2 merah.. lebih kan putig..
dapur x tahu la... tgok warna kabinet almari jugak.. pandai2 matching warna dinding dengan warna kabinet.. kasi ngam ngam soi ok. hehe