Thursday, June 4, 2009

Hari malas sedunia!!

Korang ade tak mcm aku!!
Ke, aku sorang jer mcm ni..

Aku kalau hubby aku tak de... cam malas jer nak masak kan...

kalau ikut kan perut aku, malam tak yah makan pun tak menjadi hal tuk aku...
Tp, disbb kan syg ku nak makan, aku pun masak ngan penuh kasih sayang lah tuk hubby aku dan anak2..

Mlm tu, huuby aku ade hal...dier ckp, dier makan kat luar..
Aku pun ckp ngan anak2 aku..
Mlm ni abah tak delah..
Korang lapar sangat ke, atau lapar sikit?

Lapar sikit2 jer mama..
Kite makan megi jer boleh tak?
BOLEH!!! Dgn semangat wajar jer dorang sumer jawap!!
Aku: Wah..sgt suke dan lege...
Aku mena,bah kan lagi kemalasan aku...

Ajoi!!! dgn sora yg semanje2nyer...
Ajoi masak kan megi mama boleh tak?
Boleh...
Mama nak makan kat luar eeee.
Mama nak telur tau!!

Mama, tp ade megi ayam jer lah... magi kari dah habis..
Ayam pun ayam lah... mama tak kisah..
Ajoi masak tuk adik2 sekali yer...
Ok mama...
Mama duduk luar jer... nnt ajoi hantarkan...
Wah!!! aku sangat hepi!!!

Aku makan dgn aman nyer...
Tak lame pas tu, ajai lak hantar kan air...wah!!! terasa cam permaisuri di raja!!! Hahahah

6 comments:

oneyani said...

untungnya badan dpt anak baek mcm ni...sejuk perot akak peknen kan die..hehehe=)

sekali sekala ape slhnye terasa seperti permaisuri..=p

Softtouch [Hanim] said...

bestnya ade anak masak kan..rajin wpun dia boy...terasa dihargai kan?

Y u Z z 9071 said...

uuiii...sodap

pesonarose said...

aaaa samaaaa la malassss. nasib rajin taip haha. nyesla lak kawen lambat kan. kalau tak, leh share experience anak bujang

Asu said...

Untung akak dpt anak mcmtu.Kalau sy ada anak,mcm nk book je wat menantu..:-)

Syed Mohd. Aiman said...

ganas cara akak duduk tu =P