Wednesday, June 3, 2009

Clap Clap to my self!!!

Lame tul aku tak hadap blog aku ni...

Ape???
Nape????
Ape???
Mane???
Sawang??? Mangkuk lu!!!
Hiks!! ade bahasa ganas di situ!!
Opp!!! nnt ade pulak cikgu marah kan...sbb mengguna bahasa yg tidak sopan!!
Tp, aku fedulik ape!!!!

Aku kan nyer ape..tp, mcm hal lah lately ni....
Biarlah org2 terdekat jer yg tahu.....

Aku up ni pun sbb boring... hubby ku gi main golf lah pulak malam tadi... so di sbb kan tak tau nak wat ape... tangan aku pun tersentuh jugak lah laptop ni......
Kalau ikutkan....masih malas nak hadap!!!
Mood aku belum sepenuh nyer pulh!!
Betul2 makan dalam!!!! MENCCIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gambar hiasan...

Kalau korang ingat lagi lah kan...
Dulu aku pernah citer kat korang yg satu2 nyer pokok yg ade bunga kat umah aku ni, tak berbunga2!!!
tapi, tidak lagi sekarang!!!
Lihat lah dunia!!
Dgn suara yg agak bangga dan berlagak!!!
"jgn lak nnt org ckp, tak baik lah berlagak!! aku tahu lah, aku main2 jer.... tak kan tak leh kot!!"

Banyak kan bunge nyer...
Tu belum lagi yg putik2 tu berkembang!!! Kalau sumer dah kembang....
Wah!!!! sangat lah best!!!!
Dan yg paling tak sangka... bunga yg aku tak tau name nyer ni...pun berbunga gak!!!
Wah!! hepi!!!!
Nmpk!! walau pun sekuntum aku ttp hepi!!!!
Ok la korang...
Ni yg buat aku bersemangat nak tanam pokok yg ade bunge!!! hiks!!!

p/s: Atam, ko boleh ke? Andak, ahhh... mesti lalok yg tanam kan... hahahahaha

3 comments:

Ceera said...

ui... hebatnyeeeeeeeeeeeeeeeee

takpe, akan ku buktikan..

KV said...

wahahah..hebat2!

NIMI Co.♥ said...

alang!!
welcome back..
apelah da almer tak berblogging..
geget kang!