Tuesday, October 13, 2009

raya ke 5 rumh andak

Hehehe...dah dekat nak habis raye dah... aku tak habis2 lagi........... Baru nak update raye ke 5!!!!

Raye ke lima aku tak gi mane2 pun...
Sbb dah nak balik shah alam...........
Malam dlm kul 8 cam tu..baru lah gerak...
Tp sblm balik rumah, harus singgah rumah andak dulu..
On thw way ma....

Dlm perjalanan nak ke umah andak ni...nica ni, tak tau, brp kali lah call aku..

nica: helo
aku: hi nica..
nica: m.lang dtg umah nica
aku: ye..
nica: ok, bye

tak brp minit kang, call lagi....hehehehe...comel kan..

Smpi jer rumah dier...dier buat2 malu lah pulak....
Malu tapi mahu!!! hahahaa




Andak mase ni tgh sakit gigi...Nak sembang pun ala2 sopan jer... Tak boleh bla kan.........


Hubby ku yg tgh pegang perut nyer....hehehe, tak payah peyang syg... tak jatuh nyer!!! hehehehe larikkkkssss!!


Andak menjamu kami dgn mee goreng....

Opp!! sape yg masak eee....lupe nak tanye...laloque ke andak????

An-nur ni... kalau nak di dukung... ini lah stail dukung nyer... kalau kita dakap kan muka dier ke bahgn dada kita, sure dier nangis.... dier tak suke!!

Wah!! susah lah aku...cam ner nak dukung annoi ni!!! Hubby aku ok jer dukung annur... dier just letak atas perut.... dah ok!!! hahahaha...mmg serba guna perut hubby ku!!! Sbb tu, aku pun gak ngan perut hubby ku!!

Bulat nyer mata ko nica!!!
Ni pulak acara karaoke!!!
Ayin yg over uols!!!

Nica pulak asyik nyanyi....

Allah selamat kan atok nica!!!! di ulang beberape kali... tak leh tahan aku.. Pasti aku gelak terbahak2!!!!

Mase ni aku tgh sembang dgn an nur!!!
An nur, semakin hari semakin comel oooo!!! Tak leh tahan tengok dier senyum!!! Rase nak curik dier bwk balik rumah jer....hahahahaha
Comel giler kan....................
Eeeeee...geram!!! gigit pipi dier....hehehe

Dlm kul 10mlm mcm tu baru lah gerak balik shah alam....

Wah!!! mase tu, rindu tul nak tidur rumah sendiri!!! hehehe..boleh!!!

2 comments:

PuteriSatu said...

yerla alang..mang comel tu annur tu...cam nica gak...rasa nak gigit pipi annur..

Eyriqazz said...

Salam singgah.Jgn lupa singgah di http://eyriqazz.blogspot.com