Wednesday, October 21, 2009

Oh Ajoi!!! Ohh Ajai!!!

Citer ni dah lame dah....tp aku simpan dulu...bile agak2 rajin giler nak update baru lah citer....

Citer nyer cam ni....
Ajai ni, agak manje gak lah ngan abg nyer...
Tp, abg dier pun mmg rajim malayan adik nyer yg ni...
Bukan nyer aper, adik dier yg ni kan kuat merajuk.... kalau tak di ikut kan, nnt adik nyer bad mood.... dah tak best lah kan...
Nnt abg nyer jugak yg bosan ... tak de member nak main game kan...

Jadi one day, ajai dgn manje nyer ckp ngan ajoi..

Ajoi, tolong ajai gosok baju sekolah ( dgn sora yg manje giler)
Oklah... bak sini baju ko, ajoi gosok kan...

Baru jer, ajOi NAK berbakti untuk adik nyer.....
kecepek......
terus kecut mecut baju ajai...
hahaha.... mmg kelakar...

kejadian di atas di sbb kan iron tu terlalu panas!!

Ajai terus amik baju dier dan tunjuk pade aku...
Aku punyer lah gelak...

Ajai ckp.. mama gelak pulak..
Abis nak wat aper..
Abg ko, niat dier baik, nak tolong ko gosok baju..
Tp, lain pulak jadi nyer...

Habis cam ner ni mama...Baju sekolah ajai...
Tak pe lah.... pakai lah baju yg lain..
Nnt mama beli lah baju ko yg lain...
Haaa..Ajai jugak yg untung kan...dapt baju sekolah baru...
Mama jugak yg rugi...kene beli baju sekolah baru untuk ko!!!

Mama!!!!!!!! jerit mereke!!!!!!

5 comments:

NIMI said...

dah mama nya baik..

chUNk said...

hehehe..yang penting niat dah betol tu alang..takpe..hehehe...

mYpRecious said...

uishh hensem la ajoi lam gambar tu kak.. huhu..

Ceera said...

hahahahaha

kalau dulu2, mesti dah kena maki dengan mak..

Ceera said...

hahahahaha

kalau dulu2, mesti dah kena maki dengan mak..