Monday, October 19, 2009

heheheheheheh 24/7

Hehehehe... akhirnyer penantian ku tiba!!!
ku tunggu punya tunggu... tunggu punya tunggu!! akhirnya kau tiba jugak depan pintu rumah ku!!

Hebat!!
Korang kalau laptop...ade tak smpi depan rumah...
Tak de kan...
Tgk, aku mmg hebat!!! (sile muntah2 yer...aku tak fedulik!!)

Hubby ku bank in jer... laptop smpi depan rumah...
Mane nak carik....
Ala ala berlagak di situ... ala ala ke mmg berlagak pun....hahahahha (ketawa cam setan)

ok..... sblh hubby ku ialah Ibrahim...
Dier ni lah yg jual laptop ni...
Dier ni staff VP.... tu lah sbbnyer...aku tak yah bersusah payah!!

Ibrahim siap citer, dier baru jer jual 2 buah lappy warne merah...
Hahahaha..
Dier ingat aku tak tau ke..
Yg beli tu pun krono2 aku gak..
Kakak aku ngan Ajak ( member seoffice aku)
Kira dier ni bertuah lah kan.... (Alhamdulillah)

Lepas dier dah set sumer data... pas tu dah terang kan funtion2 yg kitaorg tak tau tu... dier pun mintak diri...

Oittttt!!! jaga2 sikit eeee!! Nnt bercalr pulak lappy baru mama tu!!!
hahahah..
Mama berlagak ooo..
Taulah lappy mama ni cantik..
warne purple pulak tu!!!

Haaaaa..tau pun, ingat..tangan tu bersih ke tak..
Nnt kabur pulak mama nyer lappy baru tu...

hahahaha...anak2 ku tertekan sudah... tak leh tahan dgn mama dier yg ala2 poyo's!!

Dah2 tepi...mama nak rasmi kan pulak....
Korang ni tak patut betul lah...sepatutnyer, mama lah yg rasmi kan dulu....
Ni, korang siap main game dulu!!
Huh!! rosak lah nnt!!! Ayat tak leh bla.......
terus jer aku bukak facebook.... cit cat ngan sepet...
ckp...aku dah dpt lappy baru!!!

HHHHmmmmmmmm...adakah aku berminpi....
Kesian aku kan...dah tua2 cam ni, baru nak merasa kan..
Bebudak skrg, sekolah rendah pun ade yg dah ade lappy sendiri...

walau pun kotak nyer ala2 hijau..tapi dalam nyer purple tau uolsss!!

Seeeee.... manarik lagi de BOMMMM!!!!

Tantik nyer.....!!!!!!!
hei!!! rasenyer, cam nak bwk tidur jer mlm ni.......boleh!!!!

Hmmmm, esok nak kene bwk office ke?? hahahaaha...

p/s: Wahai adik beradik ku yg dah ade lappy sendiri... hari minggu dtg umah mak eeee... Jgn lupe bwk laptop sekali tau!!! Dah lame tak jumpe kan....

One more, ucapan terima kasih yg tak terhingga pada hubby ku yg disayangi...sbb hadiah kan aku lappy purple!!! I like!!!!!

Psssss.. jgn bg tau org tau!!
Hubby ku ckp ape tau.... tu perkara kecik jer..janji service mau baik!!!!
hahahahaha.......... tak leh tahan uolsss!!!

10 comments:

kupu-kupu_cinta said...

laaaa.. akk ni wat suspen je.. egat kan akk pregnant gak cm kak ceera... hohoho..

hiksss rupa dpt laptop..

wah gile best husband akk kan...

ur lappy very nice.. love purple

viruspadu said...

apa lagik, kasik service terbaik wokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

service terbaik? apa tu?
tak paham tak paham...
muahahahahaha

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

service terbaik? apa tu?
tak paham tak paham...
muahahahahaha

Eija said...

sama ngan saya punya lappy.. tapi saya punya kaler pink.. dihantar sampai depan umah jugak. huhu..

lily lotus said...

hohoho!! mmg yg terbaiklah ;)

Faizah_Haris said...

cantekkk3.....wahh wahhhh jeless3...bila la saya plak nak dapatt uhukss3

miera said...

fuyooooo

eYaNacOMeY said...

aduhhh..xthn tgk laptop versi purple nie..sbb sy pon pencinta purple..nk tanya..bepe harga ek??ni yg bepe inchi?? 13 @ 14 inci eh?? xdpt free gift pape ke??

tlg jwb kak lang..mahu sambar satu jugak neyh..ahakz

BigMouth said...

Hi eyanacomey!!
hahaha... pencinta purple gak eee...
Alang beli melalui kawan VP.
harganyer 2500.00
14 "
free gift ade...
tp, tamdrive, aircond dan acc lain lah...