Monday, August 23, 2010

Lepak2

Hari Sabtu lepas... nak balik Melaka..
Tapi mmg tak nak balik awal..
Butget nak balik dlm kul 4ptg cam tu...

Bukan nyer aper..
Kalau balik awal pun, bukan ade ape nak buat pun..
Lagi pun bulan posa...

Mengikut pengalaman aku, selalu nyer kalau aku posa kat Melaka.. Panas tu...
hehehehe... aku takut lah, anak2 aku nnt kering pulak...

Jadi... kita org lepak jer kat umah...

Aku lepak2 ngan ajai..
Ajai tgh main game...
Tak habis2 main game bola.... BOringgggg!!!!

Aku ckp ngan ajai...

Ajai, tak de game lain ke... Boring lah game ni..
Game ni lah best ma...
Alah... Ajai main lah game lain... Abah kat bwh pun tengok bola...
Mama pempuan..mmg lah tak suke...
Mmg mama tak sukelah... dengar suara jurucakp tu pun mama rase boring. Ajai, tak ke game bubble ke...
Mama, ni PS 2 lah... bubble tu PS 1 ade lah...
Alah.... Knp tak de pulak...
Bubble tu lagi boring.. bukan tahap Ajai nak main game tu...
Oiii... aku terus sekeh kepala ajai... Kurang asam betul..
Abis tu, tahap mama lah tu...
A ah.. tahap mama lah tu...

Ahhh..korang ni, mmg tak menjaga hati betul lah...
Sib baik mama tak suke main game ni tau..
Kalau tak, mesti korang kene rebut2 ngan mama...

Aku adalah boring..
Ayin main2 rambut aku...


Bile aku nak amik gambar dier...
Dier mula lah buat muke!!
Padan muke, mama letak jugak gambar ni dlm blog..
Lain kali wat muke comel eeee... hehehehe

Aku dah nak tertidur tengok ajai main game ni lah...
Tolong lah ajai oooooiiiii!!
Main lah game lain...

Mama.... ajai tengah menang ni... mane boleh tukar game..
Ni tahap ajai main ni... Hebat kan ajai!!

Aku : Huh!!!! Tidur lagi best!!

3 comments:

lily lotus said...

bebudak sekarang serba serbi lagi hebat dari kita :D

fndrocka said...

haha..bagi dia bola betul..suruh dia main dgm bapak dia

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

huhu....besh jerk bace cite akk..kelakar la ble bacce kerenah ank2 akak..huhu =)