Wednesday, August 11, 2010

Ajoi Birthday!!

Smlm adalah Birthday Ajoi yg ke 14thn....
Hehehe... dah besar dah kan anak aku!!

Mase ni ajoi baru jer darjah 6.
Tup tup jer dah Form 2 kan... mcm kejap jer...

Jadi Ajoi nak makan pizza.....

Buat terliur jer bulan2 posa ni kan.... Maaf kan aku yer...








Berebut makan ngan ayin..



Skrg ajoi sudah besar... mmg susah nak amik gmbr lelaki 2 orng ni skrg....
Aku amik jer dorang marah.... Menci oooo...
Nak tau tak..
Hubby aku dah beli kan handphone tuk Ajoi..
Tp ajoi boleh ckp ape tau..
Mama, hp tu sagu hati jer.. bukan nyer hadiah..
Abis, ko nak hadiah ape??
Ajoi mintak tak mahal ma... RM 10 jer...
Ye lah... RM 10 tu ape??
Alah... CD game!!!
Hmmmm jadi mlm smlm gi teman dier beli CD game...
Ade lagi..
Mase kat office, aku call ajoi dan terus nyanyi kan lagu birthday tuk dier..
Pas tu aku tanyer dier...
Best tak mama nyanyi... Mama dapat ape? A, B ke C
Ajoi bagi mama C
Hmmmm... Hampeh betul... tak menjaga hati betul.... Menci oooo...
Anyway.... Happy Birthday Ajoiiiiiiii!!!!!

3 comments:

Ceera said...

fuyooooooooooo
dapat hadiah hp oh
ni yang nak jadik anak kaklang nie.. haha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

epy bday ajoi..akak..pizza br tu sedap x..?? besau x meatball die??

BigMouth said...

Hi princess N
tak best sangat lah.. yg biasa jugak yg best.
Bagi alang lah..
g lah cube makan..mane tau kene dgn selera...