Monday, July 26, 2010

Lepak2!!

Hiks.. hari khamis lepas nyer citer, baru nak story ari ni...
hehehe... aku kalau dah malas... ni lah jwp nyer..
macam2 lah alasan aku kan...
apabile!! heheh..ayat tak leh bla...
apabile kakak ku sudah membebel (yg pakai tudung ni lah...) baru lah aku terhegeh2 update balik!!!

dah lame tak lepak2 ngan akak dan zara kat luar..
Hari tu, aku kene jumpe ngan seseorang kat luar..
Tp aku ni biasalah kan....
mane lah boleh aku gi sensorang tanpe teman..
harus aku ajak akak dan zara teman kan aku..


Dan dah lepas, org tu blah... kitaorg pun ape lagi... terus makan kt mcD...


korang dah try ke GCB ni...

kene try korang...
mmg sedap..
meletop!!
Lembut!!!
Macam tak cukup jer kalau makan satu!!

4 comments:

akmal said...

waaa..saya da try..
banyak gggrrrrrrrr..
best sgt~~..

whats ur 'g'?

little black dress said...

yummy!!!
aduh...lame dah xg makan ramai2 ngn family...
=)

juelee said...

saja tau kak lang ni bt org terliur...

Cik Wanie said...

wanie pun dah try kak lang,
mmg sedap,
tambah kalau mkn ramai2 lagilah sedap,
hihihi