Thursday, July 29, 2010

Kiesha dah bam!!!

Hari Ahad lepas, aku lepak kat umah mak aku...
Sbb aku nak gi party birthday member aku..
Anak dier yg kembar 3 tu..
Citer ni, nnt next n3 eeee.
Di sbb kan aku ni tak reti jalan.. jadi aku adelah memfollow momtot kete akak...

Bile masuk umah mak jer.. org pertame yg aku carik buat mase skrg adalah budak bam ni...

Kiesha dah tembam sikit dah skrg ni...
sile focus kat pp dier...
Ade peningkatan kan...

Muke dah sebijik cam daddy nyer..
Geram oooo...
Dah lah susah nak dengar dier nangis..
Setiap kali aku tengok dier..mesti dier tengah tidur..
Aku gegar2kan badan dier pun, elok jer dier tidur..

Tak macam anak aku dulu... bunyi plastik pun tak boleh..
Smpi hubby aku nak batuk pun, aku suruh dier tutp ngan bantal takut anak terkejut..

Tp anak atam ni, giler brutal... org memekak ke... menjerit ken, ketawa kuat2 ke.. dier ttp tidur dgn aman nyer...
Alang kah bahagia nyer atam kan..
Mcm ni, boleh beranak rapat2!!! hahahaha


Kiesha sgt comel dengan baju pink nyer..
Aku tengok, mmg sute dier dgn baju pink..
Ape pendapat korang??
Cute kan....

6 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

alooo....mmg sejibik muka ciput si keisha nie....dah bam bam pun......

NUR AIN ZULAIKHA said...

Sangat comey!!

nurul azida ahmad said...

mmg comel wooo...cm ciput.

Cik Wanie said...

a'ah sgt2 comel...
dgn mmg sesuai dipadankan ngn warna pink,
bole geng ngn kak VP:)
hihihi

A.I said...

COMELLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!

lily lotus said...

mmg muka daddy habis..cute itu sudah pasti :)