Tuesday, July 27, 2010

Hari wanita sedunia!

Hari Sabtu lepas, adalah pertama2 kalinyer aku kuar sendiri ngan ayin tanpa hubby ku!!! Itu pun aku gi Giant jer.. bukan nyer gi mane pun..

Selame ni, kalau gi mane2 pun, harus aku kuar bersame hubby ku atau pun harus kau ikut org lain... hehehe..
Ye lah..aku ni tak confiden dgn diri aku sendiri!!
Pas tu, aku amat2 lah takut kpd sesat!!

Wah!! suke nyer ayin..
abg2nyer tak ikut sekali..
Bukan nyer ape..
Org pempuan kalau nak tengok brg kan nak bedek2 dulu lah...
kalau ajoi ngan ajai ikut, baru nak pilih cincin ke rantai ke... dah bising...

* alah.. kalau ajoi tau baik main game kat umah lah... mcm2 lah*
Jadi kite nak memcuci mate pun tak senang beb!!


Dan aku ade lah membeli ini sajer di Gaint!!

Ayin siap ckp ngan aku ape tau..
Tak pe ma... tak payah nak kelang kabut..
Kita boleh pilih ape yg kite suke..
tak de org nak membebel... hahahahaha

Lepas shopping, lepak makan lagi...


Wah... berkemain lagi ko yer ayin...



Aku pun ape kurang nyer...
hehehe..sib baik lah aku ade sorang anak pempuan yg boleh teman kan aku gi shopping.
kalau tak, sure tak best kan...
Korang nak tau, ape yg ayin nak kan sangat!!
Tggu next n3!!

2 comments:

viruspadu said...

ayin mmg saje wat rambut mcm tu ke atau apa?

sebab amat pelik disitu.

ayin pakai tudung la comel sikit hehehehe

diana said...

macam tu pun comel gak..
nampak ganas sikit..
takut la orang nak kaco mama dia..


tu yang best ade anak
pompuan.boleh ajak shoping..