Tuesday, April 28, 2009

Sales!!!!!

Sbnrnyer, hubby aku ni penggemar golf!! Boleh panggil penggemar ke??? Hah!! Layan jer lah.. Aku tau korang bijak... Aku time nak taip jer..tak ingat ayat ape yg sesuai, pas tu malas nak pikir.... hiksss!!Hari Sabtu lepas, hubby aku ade beli baju kat sini......tp, besar sangat,...so, hari ahad lepas, hubby aku ingat, dier nak sendiri lah.... nak tukar saiz baju jer... Tp, aku nak ikut!!! Harus lah aku ikut... boring maaaa..duk kat umah!!!

Wat to call tmpt ni eee... ala... yg jual batang golf murah2 cam kat pasar malam tu lah.... hahahahaha..........
Tmpt nyer kat blkg office aku jer... kat Glenmarie!!!

Hubby aku ckp, tmpt ni kalau buat sales, harge nyer mmg sales giler!!! Ye ke??? Percaya jer lah kan............... Aku tak kisah pun..............hehehehe
Ramai jgk org kat sini... sumer nyer penggemar golf gamak nyer!!!

Ajai try btg golf tuk kanak2!!! Die pukul pungye lah laju...hehehehhe... masih training lagi...sikit lagi, pasti hebat!!! Nak wat cam ner kan...faktor keturunan!!!

Ajai, kalau nak main golf, tontot tu kene tonggek2 kan sikit!!!!
See, like wat mama do....hehehehe....
Aku menghalang ajoi main...
Ajoi adalah tertekan..
Mama tepilah..ajoi nak main lah!!!
Alah ko ni joi, bagi lah mama nak tunjuk bakat ni!!
Ahhh.... mama ni..........

Hubby dah tukar saiz baju... pas ni nak gi mane eeee....!!!!

1 comment:

PinQib said...

whhoo,.hebart woohhh,,

satu familoh men golf,.

kagum22,,

[golf ke nih>>\]