Thursday, April 16, 2009

Janganlah cemburukan saye!!!

Smlm petang dlm kul 6ptg, kakak aku call....

Akak: Ko tak balik lagi ke?
Aku: Knp....
Akak: Akak dah nak balik dah ni..
Aku: Ehhh..pelik jer..biasa akak nak balik tak bagi tau ira pun... knp kali ni tanye pulak!!
Akak: Ahhh..tak de pa pe lah... Ok lah..akak dah nak balik dah ni...
Aku: Ok... tp masih pelik!!

Tak lame pas tu, akak dtg jumpe aku!!

Dan bagi aku kotak ni...Aku ingat kan... spare part dari branches... Sekali bukak!!!

Hehehehe...ade brg tuk aku lah!!

Aku adalah sangat happy!!! Time kasih akak!!

Ta da... baju tidur uols!! Sangat suke!!!


Ade seluar pendek lagi!! Suke!!! Suke!! Suke!!!
See...the colour also so sweet kan...

Akak siap pesan, mlm ni pakai tau!!

Heehehehe... tak payah pesan...dah tentu aku pakai mlm ni!!! Lariks!!!!

9 comments:

Ceera said...

wuuuuuuuuuu

sexynye kaklang malam tu, hahahaha...

abanglang compom tergoda. hahaha

Ceera said...

eh lupa plak, oit akak... atam punye takde ke? =P

[ĀŇņÄ] said...

Alang..
seksinye bj tuh..
=)

Maswani said...

fuyoo..seksi btul..
mlm ni mlm jumaat lak tu..huhu..

mamma mia! said...

miaowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww =D

Zanna_MamaBatrice said...

wow wow weee....
nak2 malam jumaat plak malam nie
abis ler ....
keh keh keh

NIMI♥ Co. said...

sengal..
heheheh..
aini baru je kasi baju tidur kat kawan ainee waktu kawin die.
lagi seksi nyah!!
takde seluar2 ni..
baju tu jer..corak leopard lagi tu nyah!!
heheheheh

vagg. said...

hai alanggg
lama banget tak singgah..
wahh orenn oooo
cuba posing ngan buah oren hahaha tetibe dtg idea mengong

Rantong said...

Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...