Tuesday, April 21, 2009

Mane Ayin ni...lambat betul lah...

Smlm, 20-4-09, ialah besday Adriana..
So, mlm smlm. ayin dah pesn ngan aku, suruh aku balik awal..
Di sbb kan tu lah... kul 5.30ptg, cam tu... aku dah cabut!!!

Tp, kalau kau balik kul 6.30 ptg, pun, tak de bezanyer... sbb ayin sekolah petang.. Kul 7.10pm, cam tu baru dier smpi umah..

So... nisa ajak aku lepak kat taman..
Aku rase, ni lah kali pertama aku lepak kat taman ni selame hampir 3 bulan, aku tinggal kat sini...

Rupe2 nyer... mcm2 ade kat taman ni...

push up pun ade.... aduh.. boleh putus tangan aku beb!!!
Tak taulah...cam ner, yg aku tgk kat tv tu, yg dorang boleh push up byk kali...
Aku, baru sekali push... dah tak larat dah uols!!!

Ajai menunjuk kan skill songsang nyer kat aku..
Die eksen lah..die kan ringan... boleh lah kan...
hehehe...alasan pertama!!!

Yg ni pulak... alah, yg pijak2 batu tajam ni ...
Sakit uols!! Tak mampu aku nak habiskan..
Baru separuh jalan, aku dah give up!!!
Tp, nisa..jalan ok jer... hebat oooo!!!!

Ni pun panggil push up eeee...
Ahh.. tak tau aku panggil ape lah senaman ni..
Tp, kene push up and down gak lah...
Huh!! mmg tak senang... tak larat makcik oooiiii!!

Ajai mengeksen kan diri tuk kali yg tak tau lah....
Mentang2 lah dier kecik...
Mmg lah senang kan..
Kalau aku kursus, harus aku pun hebat kan!!
Alasan ke dua!!!

Aku dgn terhegeh2nyer..berjalan kat atas ni...
Mengerikan!!!
Taman mainan ni besar dan panjang...
Kalau kanak2 nak main, sure puas lah......
Suasananyer pun nyaman jer...
Cantik kan taman ni...
Ade class uolsss!!

Dah dengar azan magrib, baru lah kitaorg gerak balik rumah...
Dlm perjalanan balik... bertembung ngan ayin dan ajoi...
Ayin nak lepak lagi.. tp aku tak bagi sbb dah magrib maa...

Harus lah kene balik kan...

Note: Leha... nmpk mcm leha jer kat taman semalam... betul ke? Ira tgk dari jauh jer... tp blur lah, sbb ira ni rabun!!! Yg pakai baju pink tu laha kan...hiks!!!

Smpi rumah jer... ayin berkemain eksen lagi..

Mama, tgk lah hphone ayin..byk tul msg, tuk ayin..
Ramai org ucap hapi besday kat ayin...
Mak tam ckp, mak tam nak beli hadiah ayin..
Abg2 ayin dengar, dengan serta merta, CEMBURU!!!

Dah2!! Cpt mandi... kita gi makan kat luar!!
Ayin nak makan ape???

4 comments:

Ceera said...

hahahahaha

hadiah ayin sudah ada dirumahku...

[z@ck] said...

selamat hari jadi ayin..
=)

TEACHER OF SOMEONE said...

happy bezday to ayin ;-)

Zaleha Ismail said...

Ira...
Yelah smlm leha ada kat tmn... tapi dekat pukul 7pm.. sbb si anak dara meragam nak pegi juga...

Kenapa leha tak nampak Ira ye.... hehehe Leha nipun rabun.. Baju pink ...betul....

Ira kete leha kena langgar... Org tu dah langgar lari pulak tu.... Jahat betul... :(